Ezt mégis hogy? 1 hete 168 cm és 66.5 kg voltam. Most be állították az étrendem 1200 kcalra és emellett tekerek napi 60-70 percet elég gyors tempóba. Ma reggel viszont 68.1 kg voltam. Miért?
1 hétből én nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Egyébként sok oka lehet, a mérés időpontjától kezdve egészen a menstruációig.
Ha nem vagy ufo, aki megél a fényből is, akkor a kalóriabevitel csökkentése mindenképpen fogyást fog eredményezni nálad is.
Izom a frászt! Nhogymár egy hét alatt 2kg izmot magáraépítsen már -.-
Minden testépítő álma lenne!...
Izom egy hét alatt?! Nekem is mondjátok már el, ez hogy lehetséges, csatlakoznék! (Mert ilyen módszerrel még nem találkoztam...)
Kérdező, 1-2 kg súlyingadozás normális, attól függ, mennyit ettél/ittál, mennyire vagy vizes (ez pl. a ciklustól is függ), mikor voltál utoljára wc-n.
Magyarul: nem hinném, hogy 1 hét alatt fogytál vagy híztál volna, nem is nagyon lehet.
Viszont: ki állította be az étrendedet 1200 kcal-ra és miért? Milyen magas és hány kg vagy? Nekem ennyi mozgás mellett kevésnek tűnik, de lehet, hogy alacsony vagy...
* csaj meg eleve beteg, ha az tizedkilókat is méricskéli
Te vagy beteg. A legalapabb digitális mérleg is kijelzi a tizedkilókat, nem kell "méricskélni". Ő csak leírta.
Remélem sikerül igy leadnod majd pár kilót,mert én is ugyanezt kezdtem el ezen a héten,csak én 1500kcalra állok be. A súlyodat meg nézd meg majd egy hónap múlva és akkor ijedj meg,ha nem fogytál.
Irj majd privátban nyugodtan,hogy hogy haladsz meg ilyesmi,mert jó ha vlkivel együtt csinálod ezt.
KITARTÁST!!! :)
Köszönöm a válaszokat!
Mondjuk arra kiváncsi lennék, h néhányan h tudtok úgy válaszolni, h nem olvassátok el a kérdést..mert akkor gondolom nem kérdeznétek olyat, ami a kérdésbe is benne van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!