Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt mégis hogy? 1 hete 168 cm...

Ezt mégis hogy? 1 hete 168 cm és 66.5 kg voltam. Most be állították az étrendem 1200 kcalra és emellett tekerek napi 60-70 percet elég gyors tempóba. Ma reggel viszont 68.1 kg voltam. Miért?

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 05:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

a mérlegek igazából súlyt mérnek. tehát azt az erőt, amivel te a tömegednél és a gravitációs erőnél fogva terheled a mérőműszert.

lehet lokális gravitációs anomália volt a mérés pillanatában, erre senki sem gondolt? O_o

2011. szept. 28. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogyha 1200 kcal-ra álltál be, hogy valami átrendeződik belül, lehet, hogy a szervezeted gyűjti össze az anyagokat ürítésre, salaktalanításra, lehet, hogy víz halmozódik fel benned, akármi lehet, de a diétá sem hatnak már az első héten. Ha azt mondod, hogy 'most lett beállítva' az étrend&a kcal, szerintem bizonyos változások mennek végbe a testedben ;ez lehet hogy jó jel, mert akkor máris reagál a változtatásra, az eredményt meg lehet, hogy jövő héten fogod látni, mikor 64 kg leszel és bizonyos területeken már látható is lesz a sikered.
2011. szept. 28. 18:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Havonta mérd magad. A tested változik. Arányokban stb. Én nem állok mérlegre. egyrészt mert nem akarom tudni, hány kg vagyok, másrészt ha megtudom, akkor mindig elszomorodom. Régen 47kg voltam ugyanennyi méretekkel, most kb 54kg vagyok. De csak saccolok, fél éve mértem magam mérlegen utoljára.
2011. szept. 29. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!