Ha reggel járok edzeni, az mennyire borítja meg az általánosan javasolt étrendet? Hogyan egyek?
Figyelt kérdés
Ha rendesen, bőségesen reggelizek, akkor ki is tudnám hányni edzés alatt az egészet. Ha viszont nem eszem, akkor nem bírom az edzést. Mit tudnék enni, ami gyorsan meg van, nem telít el? Cseréljem meg a reggelit meg a tízórait, és reggel egyek egy joghurtot valami gyümölccsel, tízóraira meg sok fehérjét, akár szénhidrátot, és zöldséget?2011. okt. 17. 14:00
1/9 LadyLee válasza:
Valami egészséges szénhidrátot egyél edzés előtt - cukrozatlan müzliszeletet, teljes kiörlésű zsemlét, vagy esetleg, ha sietsz, csak 1-2 szem szőlőcukrot. A reggeli és a 10órai felcserélése nem egy rossz ötlet.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem sikerült megoldani ezt a problémát, ezért este járok. 1 joghurttal nem bírom, a müzliszeletet utálom (és szerintem felesleges nasi), a gyümölcs nem elég, a reggelitől meg nekem is hányingerem van. Azt meg nem érek rá megvárni, míg eltelik 2 óra, és 2 órával korábban kelni sem bírok.
3/9 anonim válasza:
szerintem max pár falatot kapj be előtte. én mentem már zabpehely-joghurt után 1 órával futni és vissza is köszönt sajnos :(
4/9 A kérdező kommentje:
Este semmiképp sem érek rá edzeni, úgyhogy más megoldás kell. Eddig én is a műzli, zabpehely dolgot nyomtam, de nekem is tök felesleges nasinak tűnik ez.
2011. okt. 17. 14:38
5/9 anonim válasza:
Ráadásul nekem azt is mondták (szakember), hogy ha edzés után bekajálok szénhidráttal, akkor nem fog a szevezetem a tartalékokhoz nyúlni (zsírt bontani), mert jön az utánpótlás.
2.
7/9 A kérdező kommentje:
Aerob+súlyzós.
2011. okt. 17. 15:38
8/9 anonim válasza:
Valahogy csak meg kéne oldanod hogy legalább egy órával eddzés előtt kajálj, kelj picit korábban. Súlyzós eddzés előtt szerintem fontos betölteni egy normális étkezéssel, csak figyelj rá oda hogy ne edd tele magad illetve nem mindegy mit eszel, egy kissebb adag rizzsel vagy zabpehellyel be lehet vinni annyi ch-t hogy bírd az eddzést.
Nem célszerű egyszerre végezni az aerob és a súlyzós eddzést, de ha mégis akkor a sorrend:
kaja,egy kis szünet,súlyzóseddzés, fehére turmix, aerob eddzés, szénhidrát visszatöltés.
9/9 A kérdező kommentje:
Most arra jutottam, hogy próbálgatom. Valamelyik reggel egy Balaton szeletet ettem mert volt otthon, és gondoltam inkább megeszem reggel, mint este :) Na az úgy tök jó volt, de azt azért mégse kéne rendszeresíteni. Próbáltam azt is, hogy kakaó + 3 kanál műzli (főleg zab van benne, én keverem össze), ma meg nem volt otthon tej, úgyhogy tejeskávé pirítós kombó volt, meg azt is próbáltam, hogy semmit nem eszem, csak teszek a kávémba fruktózt. Hát a balatonszelet volt a legjobb :)
2011. okt. 20. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!