Sokat vagy keveset ettem ma?
Figyelt kérdés
Elhatároztam h leadok pár kilót csak nem igazán tudom még h kell ennem ma ettem pl reggelire egy jó reggeltet 10 óraira 2 szelet teljes kiörlésű szalámis vajas kenyeret ebédre egy tányér bablevest és 2 túrógombócot vagyorára pedig 3 tojásból rántottát gondoltam. ez mégis mennyire jó illetve rossz ?2012. máj. 20. 16:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem sok. De ehetsz még 1 almát vagy valami gyümölcsöt ha éhes vagy.
2/3 anonim válasza:
Jó reggeltet ne egyél! Reggelire edd a szendvicsedet, tízóraira kefirtet, jogurtot egyél. Vacsorára pedig próbálj túrót enni, a 3 tojásban nincs elég fehérje.
3/3 anonim válasza:
A nyers zöldségek legyenek túlsúlyban az étrendedben. A sült, főtt ételek már részben melléktermékek, így azokból csak nagyon keveset egyél! Nyers zöldségekből is lehet nagyon jót csinálni, pl. itt egy reggeli alap, amit variálhatsz: feldarabolsz egy kevés kígyóuborkát, megsózod, rányomsz egy fokhagymát, meghinted kaporral, és ráfacsarod egy fél citrom levét. Ezek után színesítheted még más zöldségekkel, önthetsz rá olivaolajat stb. Ha sokat kísérletezel, a saláták mestere leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!