Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak hasra hízok? -képpel-

Miért csak hasra hízok? -képpel-

Figyelt kérdés
nos...borzalmasak az adottságaim ugyis CSAK hasra hízom...hatalmas hasam van,viszont a lábaim és a többi testrészem kb ugyolyan mint a többi vékony osztálytársamnak..és nem tudok fogyni hasról... itt a kép: [link] mit ajánlatok mit csináljak???????borzalmasan érzem magam a börömben
2012. júl. 13. 13:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
én is csak hasra hízom...és engem is annyira zavar !! :(
2012. júl. 13. 13:44
 2/14 anonim ***** válasza:
10%
te am tuti vagy vagy 90-95 kiló nagyon rosszul nézel ki-.-"
2012. júl. 13. 13:48
 3/14 anonim válasza:
95%

de nyomorultak vagytok,hogy tudtok ilyet mondani szegény lányra?

gondolom ti el vagytok hizva,csak azt a csekély látszatot akarjátok fenntartani,amit ez az anonim oldal lehetővé tesz nektek! értelmes,sportoló ember nem ad ilyen választ!

Kedves kérdező!

szerintem egyáltalán nem vagy dagadt,az án alkatom is ilyen,családi vonás,sőt még oldalt uszógumim is van! én most tornázom egy Béres Alexandra dvd-re,nekem sokat segitett,ezen felül csinálok még felüléseket,és több folyadékot iszom! már látszik az eredmény,nem vagyok olyan vaskos,mint az elején!

Kitartás,sportolj,mozogj....

2012. júl. 13. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

hát aki azt írta, hogy kövér, annak szerintem szemészetre kellene mennie de igen sürgősen....hát mondjuk nyilvánvaló, hogy aki ide válaszol, az mind szálkásra edzette már magát és egy gramm feleslege sincs...

kérdező, szerintem teljesen normális a tested

2012. júl. 13. 14:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem vagy dagadt, aki ezt mondta nagyon rosszindulatú.
2012. júl. 13. 14:02
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

2-es és 3-as!

Vaksik vagytok,vagy csak gyárilag retardáltak?Esetleg szándékosan bántani akarjátok a kérdezőt és a gyengécske önbizalmát még jobban megtaposni?!

A kérdezö jelenleg NEM sorolható a kövér,vagy elhizott kategóriába!

Kérdező!

Ha TÉGED valóban nagyon zavar a pocid,akkor menj orvoshoz és dietetikushoz,akik neked megfelelő étrend- és mozgásprogramot állitanak össze.

A divatdiétáktól óvakodj,mert hosszú távon többet árt,mint használ.

Remélem segithettem valamicskét és ne figyelj a vak egerekre.

2012. júl. 13. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudsz fogyni hasról mert nincs helyi fogyás.

Szénhidrátban szegény diéta + aerob mozgás, és lemegy a zsír mindenhonnan, többek között hasról is. Olvasgasd a lifetilt.blog.hu-t.

2012. júl. 13. 14:07
 8/14 anonim válasza:
19%
Szerintem hasizomgyakorlatokkal,simán lapos hasra tehetsz szert.
2012. júl. 13. 14:20
 9/14 anonim válasza:
100%
Nem vagy dagadt! 1-2 válaszon ledöbbentem.. kicsit tornázgass mindennap!
2012. júl. 13. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ez a lány nincs 90 kiló, távolról se! Az, hogy a hasadra hízol, sajnos "adottság", van aki a csípőjére meg a combjára hízik inkább, az meg azt utálja. Olvasd el ezt a cikket, nagyon tanulságos: [link]
2012. júl. 13. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!