Miért csak hasra hízok? -képpel-
de nyomorultak vagytok,hogy tudtok ilyet mondani szegény lányra?
gondolom ti el vagytok hizva,csak azt a csekély látszatot akarjátok fenntartani,amit ez az anonim oldal lehetővé tesz nektek! értelmes,sportoló ember nem ad ilyen választ!
Kedves kérdező!
szerintem egyáltalán nem vagy dagadt,az án alkatom is ilyen,családi vonás,sőt még oldalt uszógumim is van! én most tornázom egy Béres Alexandra dvd-re,nekem sokat segitett,ezen felül csinálok még felüléseket,és több folyadékot iszom! már látszik az eredmény,nem vagyok olyan vaskos,mint az elején!
Kitartás,sportolj,mozogj....
hát aki azt írta, hogy kövér, annak szerintem szemészetre kellene mennie de igen sürgősen....hát mondjuk nyilvánvaló, hogy aki ide válaszol, az mind szálkásra edzette már magát és egy gramm feleslege sincs...
kérdező, szerintem teljesen normális a tested
2-es és 3-as!
Vaksik vagytok,vagy csak gyárilag retardáltak?Esetleg szándékosan bántani akarjátok a kérdezőt és a gyengécske önbizalmát még jobban megtaposni?!
A kérdezö jelenleg NEM sorolható a kövér,vagy elhizott kategóriába!
Kérdező!
Ha TÉGED valóban nagyon zavar a pocid,akkor menj orvoshoz és dietetikushoz,akik neked megfelelő étrend- és mozgásprogramot állitanak össze.
A divatdiétáktól óvakodj,mert hosszú távon többet árt,mint használ.
Remélem segithettem valamicskét és ne figyelj a vak egerekre.
Nem tudsz fogyni hasról mert nincs helyi fogyás.
Szénhidrátban szegény diéta + aerob mozgás, és lemegy a zsír mindenhonnan, többek között hasról is. Olvasgasd a lifetilt.blog.hu-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!