Miért hízok minden nyáron?
Figyelt kérdés
Évek óta nem értem, hogy nyaranta miért hízok. Az étkezésemen, mozgásomon, semmin nem változtatok. A lábaim is vizesednek, és a ruhák is szorítanak. Ha vége a nyárnak, szépen, kínkeservesen lemegy az az 5-6 kg plusz, de nem értem mi az összefüggés.2012. jún. 24. 15:57
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy ez nem igazi hízás, hanem amolyan "puffadás", nem?
Én is észreveszem magamon. :s Mondjuk kilóban nem is annyira, inkább a hasam néz ki néha úgy, mintha terhes lennék. (Pedig nem vagyok.)
2/4 anonim válasza:
nekem is ez van, és nem értettem hogy mér. De utána rájöttem: Nyáron nekem összefolynak a nappalok és az éjszakák ezért nagyon sokszor éjszak ettem de ez ugye fel sem tűnt, hisz az időérzékem teljesen elhagyott. Meg a nagy melegben lecsúszott több jégrém, ice-tea, és ennyi elég is volt a testemnek.. :/
3/4 anonim válasza:
Nyáron, a melegben több vizet tart vissza a szervezeted, annak az 5-6 kilónak nagy része csak víz. Igazán a téli kilók miatt kellene aggódni, mert az viszont 100% háj.
4/4 anonim válasza:
Ödéma vizesedés okának hátterében szívprobléma van. Nem ártana kivizsgáltatni. Küldök egy linket olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!