Egészséges étrend, még mindig hízok?
Figyelt kérdés
sziasztok!
Most már lassan 1,5 éve járok kondiba de még mindig leszeretnék adni 10-20kg-t, az étkezésemre odafigyelek nem is azzal van a gond. Sajnos most olyan helyen vagyok nyáron ahol nincs lehetőség konditerembe menni így otthon végzek Kettlebell feladatokat és futok (eddig nem lábaztam biciklizésen kivül) és az elmúlt 2 hétben +2-3kgt felszedtem, nagyobbnak is érzem magamat :(
Nem tudom mi lehet a probéma, szerintetek lehetséges az ,hogy mivel eddig nem edzettem a lábamat és kettlebellben elég sok guggolás van + a futás ,hogy új izmok miatt nőtt meg a súlyom az elmúlt 2 hétben?
2012. jún. 19. 14:49
2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom tényleg mi lehet a baj, rendesen edzek, az étrendem dietetikus által van beállítva és egészséges + eddig működött most hirtelen meg elkezdtem hízni újra.. :(
2012. jún. 19. 15:03
3/5 Andizsuzsi válasza:
Vagy mégiscsak elszaladtál az étkezéssel, vagy az otthon végzett munka nem használ annyi kalóriát, mint a konditermes volt. Esetleg valamiért vizet tart vissza a szervezeted. 2-3 kiló izmot biztosan nem pakoltál magadra 2 hét alatt, pláne nem lábra.
4/5 anonim válasza:
Esetleg szedtél fel egy kis izmot, csinálj fényképeket, és azt hasonlítsad össze, ne a mérlegnek higgyél. Vagy ha a képek is azt mutatják akkor állítsál össze egy jó kajatervet, amit szívesen megnézek ha elküldöd privben
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez a problémám. Január óta fogyózok, le is ment 9 kg. Semmin nem változtattam, mégis 3-4 napja elkezdtem hízni. Nem sok 1-1,5kg, de teljesen ki vagyok borulva, hogy mitől indult meg fölfelé. Én is nagyobbnak érzem magam, a hasam láthatóan nagyobb is és egyszerűen nem értem mitől. Azt érteném, ha satgnálna egy ideig, de fölfele mitől jön azt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!