Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jűnius 13. -a óta járok...

Jűnius 13. -a óta járok konditerembe. , és diétázok. Menni esélyem van nyáron fogyni?

Figyelt kérdés

166 cm és 91kg voltam kb. Április végén,jelenleg 86 kg vagyok. Az edzőteremben 20 vagy 25 percet, de azt ritkábban használok elipszis gépet, 20 perc erőltetett sétát pedig mindig megcsinálok a futó gépen,de ma a fél óra is sikerült,ennyi volt összesen. Általában még 1-2 gépre felmegyek 20 percre, de ma nagyon rosszul éreztem magam. Mai étrendem pl : reggeli- 1 db pufasztott rizs és megettem 2 db csokis zabfalatot

ebédre 4 3 szeletet a tegnapi grillezett csirke mellből,utána meg benyomta egy kis fagyit,mert olyan gyengének éreztem magam. Amióta elkezdtem,ma volt az első nap,hogy bűnöztem, úgy tudom, hogy az néha kell is :).. Egyébkén nagyon imádom a salátákat,a csirkemellet mindennél jobban, a pufasztott rizzsel sincs problémám,ahogy a gyümölcsökkel sem,de zöldséget csak nyersen eszem. Kondi terembe ezen a héten négyszer voltam, a hétvégén nem megyek. Szeretnék fogyni mindenhonnan, különösen a karomból, és a hasamból. Egyébként pedig kerékpárral járok oda-vissza. Köszönöm annak aki elolvasta :). 16/L

2012. jún. 22. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szívesen, én elolvastam. :)

Ne haragudj, de annyira zavaros az egész és annyira nem vagy képben...

Az nem étrend, amit te annak gondolsz és a mozgás sem a legjobb, bár talán azzal van a kisebb probléma.

Keress rá a gugliban: sárga kapszula.

Ez egy ingyenesen letölthető könyv, mondhatni alapmű a témában. Olvasd el!

2012. jún. 22. 22:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindent! Elkezdtem olvasni a könyvet,és egész sokra jutottam,de már késő van,holnap mindenképp folytatom :). Szerintem a mozgással nincs nagy gáz,mert kb azt csinálom amit leírt. Étkezésen meg változtatok,és nem koplalok,mint egy hülye. Nagyon tetszik a könyv író őszintesége,rengeteg tévhitet eloszlatott bennem :)!
2012. jún. 23. 00:07
 3/6 anonim válasza:
Szerintem ha ezt így folytatod 10 kg-t biztos le dobsz nyár végére . Én is most kezdem a kondit akkor mint te. Én mondjuk csak heti 3x járok,de remélem hogy lesz eredménye. nekem -10 kg a célom .Egyébként szerintem heti 1 bűnnap belefér. Nekem pl: minden vasárnap, de hétköznaponként nem eszek kenyeret, krumplit, rizst (kiv. zsömle) stb.. és este 6 után ne egyél max gyümölcsöt. Szerintem menni fog :)
2012. jún. 25. 12:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Szinte mint én :) ! Sok sikert mind kettőnknek,majd írd meg hogy sikerült :)!
2012. jún. 25. 13:09
 5/6 anonim válasza:
Szia ! eddig 5 kg-t fogytam. Te hogy állsz?
2012. júl. 1. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia. 91-ről 83 :)). De sajnos a tükörbe még nem nagyon veszem észre a dolgokat :/.
2012. júl. 1. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!