Jűnius 13. -a óta járok konditerembe. , és diétázok. Menni esélyem van nyáron fogyni?
166 cm és 91kg voltam kb. Április végén,jelenleg 86 kg vagyok. Az edzőteremben 20 vagy 25 percet, de azt ritkábban használok elipszis gépet, 20 perc erőltetett sétát pedig mindig megcsinálok a futó gépen,de ma a fél óra is sikerült,ennyi volt összesen. Általában még 1-2 gépre felmegyek 20 percre, de ma nagyon rosszul éreztem magam. Mai étrendem pl : reggeli- 1 db pufasztott rizs és megettem 2 db csokis zabfalatot
ebédre 4 3 szeletet a tegnapi grillezett csirke mellből,utána meg benyomta egy kis fagyit,mert olyan gyengének éreztem magam. Amióta elkezdtem,ma volt az első nap,hogy bűnöztem, úgy tudom, hogy az néha kell is :).. Egyébkén nagyon imádom a salátákat,a csirkemellet mindennél jobban, a pufasztott rizzsel sincs problémám,ahogy a gyümölcsökkel sem,de zöldséget csak nyersen eszem. Kondi terembe ezen a héten négyszer voltam, a hétvégén nem megyek. Szeretnék fogyni mindenhonnan, különösen a karomból, és a hasamból. Egyébként pedig kerékpárral járok oda-vissza. Köszönöm annak aki elolvasta :). 16/L
Szívesen, én elolvastam. :)
Ne haragudj, de annyira zavaros az egész és annyira nem vagy képben...
Az nem étrend, amit te annak gondolsz és a mozgás sem a legjobb, bár talán azzal van a kisebb probléma.
Keress rá a gugliban: sárga kapszula.
Ez egy ingyenesen letölthető könyv, mondhatni alapmű a témában. Olvasd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!