Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy sportoljak?

Hogy sportoljak?

Figyelt kérdés
olyan rossz.Mindjárt sírok komolyan.Nézem az olimpiát és olyan rossz.4 évig művészi tornáztam általános iskolában /meg előtte az oviban/,de abba hagytam mert a legjobb barátnőm is abba hagyta.Annyira hiányzik a sport az életemből...Ha akkor nem hagytam volna abba lehet ma én lennék olimpián.Anya fiatal korában balett iskolába akart menni mert nagyon tehetséges tornász volt, de lesérült ezért az orvosok nem engedték.Akkora marha voltam hogy abba hagytam...
2012. júl. 31. 18:53
 1/5 A kérdező kommentje:
ugye a művészi tornára épült volna később a torna.Már gerendáztunk is de én idióta hülye majom otthagytam..nagyon bánom.Milyen sportot tudnék 17 évesen elkezdeni amit keményen versenyszerűen tudnék csinálni? Magányos sport kéne.Tehát nem csapatban hanem szólóba.Pl tenisz,vagy torna.Tornát tudnám még folytatni ennyi idősen?
2012. júl. 31. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Olimpiára semmiképp sem fogsz kijutni de amatőr versenyeken bármelyikkel lehet még esélyed.
2012. júl. 31. 19:23
 3/5 A kérdező kommentje:

és ha tehetséges vagyok úgy sem?Mindenkép 10 éves kor alatt kell kezdeni?

Arra gondoltam,hogy kimegyek az úszó klubhoz és ott megkérdezem ez hogy működik.Úsztam 3 évig,de azt meg leállította az iskola.Sport tagozatos osztályba jártam szóval majdnem az összes sportba belekóstoltam már.

2012. júl. 31. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Az olimpiára kiskoruk óta edzenek, tehetséges gyerekek. 10év lemaradást nem lehet behozni, maximum akkor ha te vagy az egyik legtehetségesebb ember a földön az adott sportban. Még a tehetségesek közül is kimagaslónak kéne lenned.
2012. júl. 31. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:

nekem ennyi is elég :)

Ha csak egy pici is de legalább van rá esély.Bár lehet inkább visszamegyek tornázni.Ahhoz tudom hogy van tehetségem.Anya miatt is

2012. júl. 31. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!