Mit sportoljak, ha nincs pénzem konditeremre?
Figyelt kérdés
Sok súlyfeleslegem van, kb. 35 kiló. Tavaly 15 kilót fogytam, akkor napi kétszer úszni jártam, de ez sajnos drága mulatság, igazából most semmi pénzt nem tudok fordítani ilyenekre. Mit sportoljak, hogy hatékonyan fogyni tudjak? Persze nyilván megfelelő étkezés mellett.2012. jún. 9. 23:58
1/8 anonim válasza:
konditeremben amúgy se fogynál nagyon. Fogyáshoz futás, ugrókötelezés a legjobbak esetleg fekvőtámasz és saját testsúlyos edzések is nagyon hasznosak erre a célra.
2/8 anonim válasza:
Szép estét!
Ajánlanám a futást, de ezzel a többlettel nem lenne okos dolog a térded miatt.
Sétálj napi 1-2 órát intenzíven, az is sokat jelent. Vannak netes dvd tornák azok is jók.
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, lány vagyok amúgy, azt elfelejtettem írni.
2012. jún. 10. 00:06
4/8 anonim válasza:
esetleg, ha van bringád vagy görkorid, az is jó futás helyett
5/8 anonim válasza:
Első részben hülyeséget írt, fekvőtámasszal meg a saját súlyos gyakorlatokkal semmire nem mész ha a fogyás a cél.
Amugy legkézenfekvőbb dolog a futás vagy bicikli,de kb konditeremben is ezt csináld csak gépen és nem ingyen:)
6/8 anonim válasza:
35 kiló tényleg nagyon sok, beszéld meg egy orvossal, hogy milyen sport lenne jó neked! Magadtól inkább ne kezdj bele semmibe, mert vannak olyanok, amik rossz hatással lehetnek az ízületeidre ennyi túlsúly mellett.
7/8 anonim válasza:
A futást helyből felejtsd el, mert nem lesz térded egy idő után.
Bringa, úszás, sok TEMPÓS séta.
8/8 anonim válasza:
beachbpdy kardio edzésprogramot ajánlom., nagyon hatásos, de nehéz. ncore-ról letölthető:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!