Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan sportoljak?

Hogyan sportoljak?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy veszek egy 10 alkalmas spinning bérletet 6000Ft-ért. Tudom, elég drága, de kis városba lakok, nincs másik spinning lehetőség, csak ez. Ezt egy hónapra osztanám be. Amikor nem spinningelős napot tartok, akkor reggel és talán este is elmennék egy órát futni. Mellette nem túl keményen, de diétáznék. Ezzel mennyit tudok fogyni, formásodni és izmosodni? Vagy esetleg mást kéne a spinning helyett? Vannak izmaim, szóval bírni fogom, de tónusos izmokat szeretnék, olyat, ami kilátszódik. Tudjátok, szálkás karok, combok, kockás has féleség... :D 169cm és 61kg vagyok. Újra a régi (36-os) cuccaimba szeretnék beleférni. Most 38-40-es. :)Köszi a segítséget! :)
2012. júl. 16. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha még csak most kezded, akkor először csak fussál, próbáld ki hogy bírod. Mert most megveszed a bérletet, aztán ki se használod, mert nem bírod vagy feladod, annak semmi értelme.
2012. júl. 16. 16:22
 2/2 anonim válasza:

Futással..Tapaszalatból :

5 perc kocogás

5 perc futás

5 perc sprint

ezzket 3x

Garantált változás figyelhető meg aa testen

2012. júl. 16. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!