Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugye ez nem az anorexia jele?!

Kkicsii kérdése:

Ugye ez nem az anorexia jele?!

Figyelt kérdés

1 hónapja kezdődött az egész, amikor diétára fogtam magam.(ekkor még 160/66 kg voltam) elkezdtem 2 napig csak barackot enni, majd 5 napig csak dinnyét ettem, mert nem kívántam semmit a gyümölcsön kívül. Utána eldöntöttem, hogy változtatok ezen mert nem lesz így jó. Szóval elkezdtem napi 4x enni keveset, de az ebéd mindig kimaradt mert nem mertem megenni. 3 napig így nézett ki a napi mennyiségem:

reggeli:1 szelet szalámi+fél paradicsom+fél paprika

10órai:1 kis cikkely dinnye

ebéd az ugye kimaradt

uzsonna:1 db. alma+fél doboz natúr joghurt

vacsora:eddig 1x vacsiztam még múlthéten és 1 alma volt.

majd 3 nap után már ott tartottam 1 hétig, hogy 1 nap megettem 1 darab barackot délben és kész. valamelyik nap 3 kispohár tejet ittam(reggelire,ebédre,és uzsonnára)

és ennyi volt egész nap. Tegnap nem ettem semmit mert nem voltam éhes, ma 1:57-kor elkezdtem enni 1 darab barackot (egy tányérba összevágtam kis cikkelyekre) és még most is (2:49-kor) itt van előttem egy fél cikkelyt sikerült megennem belőle és egyszerűen jóllaktam. Mára már ott tartok, hogy egyszerűen rosszul vagyok minden egyes kajától anya spagettit csinált tegnap és ahogy ránézek az ennivalókra rögtön az jön le nekem, hogy jézusom mennyi zsír lehet benne és rám jön a hányás annyira rosszul leszek a kajától. Nem tudom mitől lehet ez, és attól is rosszul érzem magam ha nem tornázhatok vagy futhatok egy nap. Most jelenleg 160/59-re fogytam már meg is jegyezték egy páran. Nem tudom miért van ez. Valaki megmondaná vagy segítene? nem akarok anorexiás lenni:(

2012. aug. 5. 02:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
utolsó: attól félek h pszichésen vannak gondok velem vagy valami lehet :/ még csak 9:38 van de már futottam egy órát és tornáztam 15 percet. Enni nem ettem semmit mert korog a gyomrom de nem vagyok éhes csak inkább szomjas. reggel vágtam magamnak egy szelet dinnyét de még mindig ott van mert félek megenni. Anyáéknak nem merek szólni. De ha továbbra is így marad akkor szeptemberben irány a suli pszichológushoz mert ez így nem lessz jó :/ még tavaly szeptemberben pont a suli pszichológus volt az aki 1 órán bejött az osztályba és az anorexia/bulimiáról tartott nekünk előadást, még mondta is h hozzá nyugodtan lehet menni, és tudom h megbízható mert nemrég energiaital függőségem miatt hozzá küldött o.fő és azóta a napi 2 literből mostmár 1 héten nem iszom annyit, hátha ebben is tud segíteni.
2012. aug. 6. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha így folytatod, akkor a szeptembert már nem éred meg.
2012. aug. 6. 09:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd meg a szeptembert, keress pszichológust még ezen a héten, de inkább még ma! Nagyon hamar, akár néhány nap alatt tönkre mehet a szervezeted, ha ezt műveled magaddal.
2012. aug. 6. 09:55
 14/14 anonim válasza:
Aztán mi történt veled, kérdező???
2014. szept. 26. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!