Ugye ez nem az anorexia jele?!
1 hónapja kezdődött az egész, amikor diétára fogtam magam.(ekkor még 160/66 kg voltam) elkezdtem 2 napig csak barackot enni, majd 5 napig csak dinnyét ettem, mert nem kívántam semmit a gyümölcsön kívül. Utána eldöntöttem, hogy változtatok ezen mert nem lesz így jó. Szóval elkezdtem napi 4x enni keveset, de az ebéd mindig kimaradt mert nem mertem megenni. 3 napig így nézett ki a napi mennyiségem:
reggeli:1 szelet szalámi+fél paradicsom+fél paprika
10órai:1 kis cikkely dinnye
ebéd az ugye kimaradt
uzsonna:1 db. alma+fél doboz natúr joghurt
vacsora:eddig 1x vacsiztam még múlthéten és 1 alma volt.
majd 3 nap után már ott tartottam 1 hétig, hogy 1 nap megettem 1 darab barackot délben és kész. valamelyik nap 3 kispohár tejet ittam(reggelire,ebédre,és uzsonnára)
és ennyi volt egész nap. Tegnap nem ettem semmit mert nem voltam éhes, ma 1:57-kor elkezdtem enni 1 darab barackot (egy tányérba összevágtam kis cikkelyekre) és még most is (2:49-kor) itt van előttem egy fél cikkelyt sikerült megennem belőle és egyszerűen jóllaktam. Mára már ott tartok, hogy egyszerűen rosszul vagyok minden egyes kajától anya spagettit csinált tegnap és ahogy ránézek az ennivalókra rögtön az jön le nekem, hogy jézusom mennyi zsír lehet benne és rám jön a hányás annyira rosszul leszek a kajától. Nem tudom mitől lehet ez, és attól is rosszul érzem magam ha nem tornázhatok vagy futhatok egy nap. Most jelenleg 160/59-re fogytam már meg is jegyezték egy páran. Nem tudom miért van ez. Valaki megmondaná vagy segítene? nem akarok anorexiás lenni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!