Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik anorexiasok vagy voltak...

Akik anorexiasok vagy voltak leirnatok a torteneteteket kerlek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Röviden: nem tetszettem magamnak a normál súlyommal, elkezdtem fogyókúrázni, és túlzásba vittem. És mivel féltem a visszahízástól, nem mertem leállni, és a végén a tervezett pár kiló helyett 15 lement. Csontsovány voltam, belenéztem a tükörbe, és egyszerűen sírva fakadtam, hogy hogyan nézek ki, mit tettem magammal. Életemben nem voltam olyan vékony, mint akkor azzal a 40 kilómmal.
2013. júl. 1. 00:25
 2/2 anonim ***** válasza:

A magasságomhoz jó súlyom volt, mégis kövérnek láttam magam.( azis voltam egyébként)

Lefogytam 18 kilót ,azóta még 4et... nem álltam le a diétával mert félek a visszahízástól, de már eszem mindent mértékkel édességet is hetente 3x, főtt ételt napi egyszer a többi diétás..Mindennap eszeveszettül tornázom és egy csokitól bűntudatom van. Számolom a kalóriákat és ha már valaminek nem tudom kiszámolni a kalóriaértéket akkor inkább nem eszem meg. A hasamon megnyult a bőr próbálom feszesiteni ( vmennyire sikerül is) de még mindig undorom magamtól ha a tükörbe nézek..

Most vagyok 175 cm és 53 kiló .. 15/L

2013. júl. 1. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!