Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan fórumot...

Hol lehet olyan fórumot találni ahol anorexiások vannak fent?

Figyelt kérdés
nemrég olvastam róla, hogy vannak olyan blogok meg fórumok ahol anorexiások bíztatják egymást, hogy tartsanak ki. tudtok ilyen oldalcímet?
2012. jún. 2. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Én tudok, de eszem ágában sincs fasságra bíztatni egy másik embert.

Aki keres, talál, én nem segítek az öngyilkosságodban.

2012. jún. 3. 06:53
 2/6 A kérdező kommentje:
nem ezért kell. a barátnőm anorexiás lett és elfordult tőlem, nem tudok vele beszélni. őt sem akarom bíztatni, csak meg szeretném próbálni, hátha így jobban megérthetem. szóval kérlek írd le a címet ha tudod
2012. jún. 4. 18:48
 3/6 anonim válasza:
82%

[link]

Ez egy jó "anás" fórum :)

2012. jún. 4. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem meg irigykedsz barátnődre, mert nem érted meg hogy ez milyen egy undorító betegség, és te is szeretnél anorex lenni. Akkor hajrá, tessék, majd rájössz, kinövöd....
2012. jún. 6. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Előző válaszolónak van igaza, az anorexia UNDORÍTÓ. Töknreteszed magad vele. Az evés alapszükséglet, miért nem fogják már fel az emberek?!
2012. jún. 6. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
ProYouth közösség, keress rá.
2012. jún. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!