Az anorexiások nagy része gyógyulás után tényleg nagyon meghízik?
Hát gyógyulás...mikor lesz ennek vége? Mikor lehet egy pszichés betegségből véglegesen, mindenféle nyom nélkül kijönni? Nekem nem sikerült.
A pszichiátrián felhízlaltak. Biztosan tudom, hogy 39.4 voltam az az előtti este, mielőtt bevittek. Tudod nagyon nehéz kijátszani..még ezelőtt láttam egy filmet, amiben a lány egy lyukat vert a falba, és oda dobálta be az ételt. Nem volt hozzá szívem, de mostmár bánom.
Az volt a célom, hogy hé, örüljetek, eszek, csak hagy menjek már ki innen a francba, mert itt elmebetegnek néznek..de tudod mi jött ezután? a wc. Fájt a gyomrom az ételtől...addig tapogattam az ujjaimmal a mandulámat, amíg ki nem jött minden.
Hirtelen ugyanazt a lelki kielégülést éreztem, mintha aznap nem ettem volna semmit. De kiakartam jutni. Szóval ettem, 48 kiló, kiengedtek. "meggyógyult"
Az az érzés, amikor otthon belenéztem a tükörbe meztelenül..az egyszerűen feleljthetetlen volt. Mai napig nehéz lenne definiálni.
Annyira gyűlöltem magam, hogy bármit megtettem volna, hogy fájdalmat okozzak magamnak. Szóval a koplalás helyett jött a folyamatos éhezés, amikor egy falat almát nem ettem..egy hétig bírtam...44 kg...instant leves...45 kg!..éhezés...39 kg.
A hajhullás késztetett cselekvésre. Alig volt hajam. Tényleg csak alig. Önerőből gyógyultam meg. De figyelj, nem bírok 45 kg felé menni. Hiába eszem rendesen, még az nap este holtfáradtan képes vagyok elkezdeni felülésezni az ágyban.
De ismertek egy másik lányt, ő is pont ugyanebben a helyzetben van. Nagyon nehéz meghízni. pedig fiizkálisan könnyű lenne..
Én meggyógyultam és 20 kg-t híztam.
Közben felnőttem, és ma már eszembe nem jutna ilyen butaságot csinálni.
Egészségesen étkezem és sportolok. Csodásan érzem magam, pedig még mindig 13-15 kg felesleg van rajtam, de ezt az érzést amit a sport ad nem cserélnem le semmiért!
23N
én is anorexiás voltam, de már kigyógyultam "nagyjából".
11 kilót fogytam rövid idő alatt, szinte dinnyén éltem, azt is naponta 2x. nagyon hullott a hajam, többször volt, hogy elájultam, ha napra mentem vagy szoliba. szörnyű volt...
már normálisan eszek, de van, hogy egy csokit vagy sütit nincs ingerem megenni, mert félek a hízástól.
én sportolok naponta 1-2 órát, izmosodom, napi 2-3 liter vizet iszom, szóval áttértem az egészséges életmódra. én nem híztam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!