Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez anorexia vagy egy sima...

Ez anorexia vagy egy sima evészavar?

Figyelt kérdés
kicsi koromban mindig bántottak a súlyommal.8 évesen már fogyókúráztam mert 42 kiló voltam már akkor. Azóta küzdök a súlyommal de szerintem egyre jobban kezdek hasonlítani az anorexiásokhoz.Egésznap eszem egy zsemlét és azt mondom tele vagyok.Rettegek attól hogy megint dagadék leszek,ezért inkább semmit nem eszem mert utána bűntudatom lesz és lelkileg leszek szarul.Ma ettem virslit 2 tk kenyérrel meg műzlit.Ez sok is volt úgyérzem.Úgyhogy ma már nem eszem semmit szerintem
2012. júl. 21. 14:17
 1/9 A kérdező kommentje:
bocs hogy ide írom de valakinek már elkellett mondanom
2012. júl. 21. 14:18
 2/9 anonim válasza:

ez szerintem nem evés zavar mert abban én szenvedek, vmikor 3 hétig alig eszem vmit és azt is kihányom majd 1 nap alatt szinte meg eszek egy 'lovat' :D :S ...szerintem inkább anorexia.

16/L

nem mondom h az vagy mert még csak 16 vagyok,egy gyerek és nem akarok okoskodni..se semmi..csak szerintem:/

2012. júl. 21. 14:40
 3/9 A kérdező kommentje:
én is 16 vagyok.
2012. júl. 21. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
2012. júl. 21. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
anorexia.
2012. júl. 21. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az anorexia is evészavar. Kezdődik nálad. Szerintem inkább foglald el magad valami jó sporttal,ami rendszeresen megmozgat és érzed és látod is a hatását. Így nem kell a kajával törődnöd. A sport megengedi, hogy egyél rendesen.
2012. júl. 21. 15:16
 7/9 anonim válasza:
Valami ilyesmi történik velem...annyi h neki álltam edzeni és öszinte leszek baromira büntudatom van avégett ha eszek mert elrontok vele mindent.Amúgy is párkapcsolati problémám van és szeretnék szép alakkal rendelkezni.Kihányom a kaját ha esetleg eszek.én nem érzem h ez anorexia lenne.Ja és sok fogyi teát iszok és van tabim is ami segit:)
2012. júl. 21. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
De emberek gondolkodjatok már! Ha sportolsz heti 4X 1 órát akkor szinte bármit ehetsz mértékkel. Egy kakaós csiga is belefér minden nap ha sportolsz. De ezek a nem eszem ,meg 2 almán élek annyira szánalmas dolgok. Ha megéhezel egyél. a MÉRTÉKLETESSÉG a lényeg.
2012. júl. 21. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Kezdesz anorexias lenni aszem:|
2012. júl. 31. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!