Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
ma van a harmadik napja, hogy nem eszem, szinte semmit. éhes vagyok, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy egyek. ha kimegyek a konyhába enni, az agyam automatikusan elutasítja az ételt. vagy, hogy mondjam.. szóval mintha azt mondaná, hogy ne egyek. amint beleharapnék valamibe hányingerem lesz. ma már szédülök is.. kérdezném, hogy ez lehet-e anorexia tünete, de nem hiszem, mert ha egy nagyon kicsit eszem, például gyümölcsöt (ált. azt szoktam csak) akkor nem lesz utána bűntudatom. szóval nem tudom mi bajom lehet..
163 cm 50 kg, lány.
2012. júl. 17. 13:23
1/4 Antimod válasza:
Szerintem beírtad a címkék közé.
3/4 poiu válasza:
A testtömeg indexed alapján már majdnem kórosan sovány vagy. Feltétlenül fordulj szakemberhez, ez nem játék.
4/4 anonim válasza:
ez nem anorexia..az ettől más.
egy volt anorexiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!