Szerintetek lehet hinni a Mc'donalds kalóriatáblázatának?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból kérdezem2012. aug. 1. 12:40
11/13 anonim válasza:
nem is a kalória a lényeg igazából, mert konkrétan SEMMI tápanyag nincs a mekis dolgokban, semmit se tud hasznosítani belőle a szervezet, ezért megy a zsírba azonnal... én attól lettem rosszul, mikor sorra jöttek ki a riportok, hogy a mekiskaja nem penészedik, csak megkeményedik :D
12/13 anonim válasza:
Őrület, miket össze nem hordanak a Mc'Donald's-ról és más gyorsétteremekről. Állandóan tömve vannak, jóval többen esznek gyorsétteremekben mint a "hagyományos" étteremben. Mindenki szidja, de ott eszik egy csomó ember. Tiszta röhej ez a lejárató duma. Annyi egészségtelen dolog van, mégis a Meki a mumus. A kínai éttermekben én kevésbé bíznék meg.. Nem beszélve a "no name" büfékről.
13/13 anonim válasza:
Utolsónak igaza van azért...
A Mc-nak több vesztenivalója lenne, nem kockáztatnák a helyzetüket, az világszerte lejártná az egészet.
Míg a noname büfé kap egy ellenőrzést, gáz van, de lehet, hogy a kutya se tudja meg, kis szünet, azt kinyit újra máshol, más néven... Megbízható rohadtul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!