Szerintetek lehet hinni a Mc'donalds kalóriatáblázatának?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból kérdezem2012. aug. 1. 12:40
2/13 anonim válasza:
Szia! Nem lehet hinni, sajnos az egész cégnek nem lehet hinni. Méreg a szervezetnek amiket árulnak...
3/13 anonim válasza:
Én ott egyetlen dolgot szoktam enni (nagyon néha): Magnumos McFlurry-t.
Szerintem, amit arra ír, az reális, ha nem is darabra pontosan (abban amúgy sem hiszek, hogy ilyen pontosan meg lehetne mondani, hiszen nincs két egyforma adag), de nagyságrendre biztosan. 500-nak szoktam számolni, és kész. (Egy német oldalon 239-et ír...)
4/13 anonim válasza:
Bocsánat, nem 239-et, hanem 439-et, asszem. :D
5/13 anonim válasza:
PErsze, hogy lehet. Amúgy szerintem tök reális értékek vannak ott feltüntetve.
6/13 anonim válasza:
Valóban nem lehet hinni, tényleg méreg amiket árulnak, lepontozhattok engem is, akkor is így van. Én maradok a házi kajánál, az ilyen gyorskajáldák csak azért vannak hgoy a pénzt szedjék és mérgezzenek mindenkit.
7/13 anonim válasza:
De attól, hogy mérget árulnak (xD), miért lenne kamu a kcal táblázat? Jó lenne, ha kifejtenétek az összefüggést...
(Nem szoktam ott zabálni... csak kérdem...)
8/13 anonim válasza:
NEm is a kalóriatáblázat... az lehet hogy igazat mond, hanem inkább amit felszolgálnak, ezer% hogy nem annyit adnak ki és nem olyan minőséget mint amit a kalória táblázat feltüntet. DE komolyan, az is benne lehet a pakliban hogy hazudnak...amúgy én se szoktam abban a fertőben kajálni.
9/13 A kérdező kommentje:
énis öt éve nem ettem ott csak a kíváncsiságom vezérelt a kérdés kiírásánál. Azonban ha nem igaziak az értékek akkor büntethetőek lennének nem? Ezért gondolom hogy ügyelnek rá
2012. aug. 1. 13:20
10/13 anonim válasza:
Én havonta 1-2 alkalommal szoktam ott enni, de volt másfél év,amikor messziről elkerültem, csak mert én is ezt a "méreg a testnek"-dolgot vallottam.A gyomrom is megfájdult tőle régebben,mostanság már semmi bajom tőle. Most úgy vagyok vele,hogy néha megeszek ott egy fagyit,vagy egy sajtburger-menüt,nekem híznom kell, úgyhogy még örülnék is,ha reális lenne,amit a kalóriatáblázatban írnak! :D Egyébként hozzáteszem,miért ne lenne reális? Szerintem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!