Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennek lehet hinni? (NÉZD MEG)

Ennek lehet hinni? (NÉZD MEG)

Figyelt kérdés
[link] ezeknek az adatoknak lehet hinni? mondjuk...egy Mc chicken-be tényleg 420kcal van? nem több? szerintetek?
2011. szept. 7. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A pöttyös túró rudit 45kcalnak írják, pedig 109.

Úgyhogy nem vagyok biztos benne.

2011. szept. 7. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül hamis, egy McChicken nem túl nagy szendvics. Egy teljes ebédhez minimum kettőt be kell nyomni, az már 840 kcal. Még egy krumpli, meg egy cukros lötty, és simán 1000 kcal felett vagy.
2011. szept. 7. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Reálisnak tűnik.
2011. szept. 7. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már csak a rudit nézzük,jól el van írva. Ki tudja még mit írtak el. Néha belefér a mekizés a fogyókúrába és akkor ugyan mindegy hogy a bigmek 400 vagy 600kcal. De azért fogyókúrát ne építs a mekdonáldszra mert tuti nem pontosak az adatok.
2011. szept. 7. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Alapból durva, hogy egy kis sz@r sajtburger 400 kcal, akkor már egy Gyrossal jobban járok, abban is kb ennyi van, de nagyobb is, és tartalmasabb.

Én múltkor egy fagyit ettem csak Mc-ba, de abban is jóval több kcal van, mint egy normális fagyiba, vagy jégkrémbe.

Kcal számolásnál nagyon megdobja... 1x-1x belefér persze (pl 1-2 havonta), de olyankor jobb nem számolgatni, mit eszünk, mert durva eredmény jön ki:-D (Mint nekem március 15-én, belegondolni is rossz volt a számokba xD)

2011. szept. 7. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocs, csak 300 a s.burger, na de 1től ki lakik jól, most őszintén?:-S
2011. szept. 7. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, valamit jól elszámoltál mert a gyrosban hohasem 400kcal van hanem kb a duplája...
2011. szept. 8. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!