Ennek mennyire lehet hinni? Jó ez így (fontos)?
Most mindjárt megyünk moziba és akarok egy kis kukoricát enni,mert mindig fenyegetnek hogyha nem eszem orvoshoz visznek( 173 cm és 53-54 kg vagyok,inkább 53).Viszont nem szeretnék hízni sem.Eddig ma ezt ettem:
Reggeli:zabkása almával(pontosan számoltam 296 kcal)
Tízórai:2 db abonett(34 kcal) és 2 db alma(102 kcal),egy negro(17 kcal)
Ebéd:Melegszendvics,saját készítésű krémmel,egészségesen+egy alma(270.5 kcal)
Ez után jött a gázos rész,az elmúlt két napban mindig elvesztettem az akarat erőm és csokiztam,ma is:1 db knoppers(132 kcal),1 db kinder(70 kcal),1 db pilota keksz(90 kcal),egy db milka bombon(33.4 kcal)
Ezután még akarok enni egy kis adag popcornt ami 200 kcal nagyjából és vacsira salátát ami olyan 270 kcal.
Ez így összesen:1550 kcal,nagyjából.
Mozgás nélkül ez így belefér?Súlyfentartáshoz persze.
Jah és ennek lehet hinni?
Pattogatott kukorica
A mozi elképzelhetetlen egy nagy adag sós pattogatott kukorica nélkül. Csak az a baj, hogy ez a rágcsálnivaló valóságos kalóriabomba!
Kis adag, sós vajas: 192 kcal/adag
Kis adag, édes: 300 kcal/adag
Kis adag, só és vaj nélkül: kb. 100 kcal/adag
mozgás nélkül nem tartanék súlyt... hetente legalább 2 edzést kéne nyomni súlytartáskor is... de mindegy.
egyébként meg egy kiló zsír 9000 kcal deficit... innentől nem kéne pár százon aggódni, nem igazán fog összegyűlni ennyi... valami alap mozgást azért keríts hetente 2x fél órára ami átmozgat tetőtől talpig szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!