Lehet sétálástól fogyni?
Figyelt kérdés
15/f vagyok, durván 194 cm és 100 kg.
Ha naponta sétálok 10 km-t intenzív tempóban fogyhatok?
Azt olvastam, hogy hatékonyabb tud lenni mint a futás.
Emellett persze normálisan diétázok.
2012. júl. 29. 09:58
1/5 anonim válasza:
ja elvileg igen, egy idő után érdemes lesz majd elkezdeni kocogni
2/5 anonim válasza:
Elvileg...
De azért 10 km séta?
Nagyon ráérsz. :-)
3/5 anonim válasza:
kalória égetésnek jó. És nagyon jó h fokozatosan kezded el. Utána kocogj. Igen, fogyaszt! Kitartást!
4/5 anonim válasza:
Ne a km-t számold,hanem az időt.Sétálj megállás nélkül erőltetett menetben egy órát.Ez aerob edzés,keress rá.bevált módszer.
5/5 anonim válasza:
Lehet bizony. Én minden másnap sétáltam közel 3-4 km- távot és másfél hónap alatt lement közel 4-5 kiló. Nekem ezt a dokim javasolta mert én olyan 110 voltam 16 évesen és 180 cm magas az orvosom mondta hogy az iskolai tesin kívül ne hajszoljam túl magam mert nem tehet jól ezért javasolta a sétát. Fél év alatt lettem olyan 95 kg akkor javasolta a kerékpározást vagy az úszást is azzal is lement 4 kiló 2 hónap alatt de úszni csak ritkábban tudtam, mert nem nagyon volt itt lehetőség rá. 1 év után átváltottam ko9cogásra akkor voltam már közel 90 kiló utána meg már elkezdtem kondizni is. Az étkezésemen meg annyit változtattam hogy a vacsorát felváltottam joghurttal meg gyümölccsel. Most olyan 85 kg vagyok és járok kondizni izmom is van ugyan de nagydarab vagyok még meg a magasságom is olyan 188 cm lett. Én sétálással kezdtem úszás meg futás aztán kondi lett helyette. 3 naponta járok kondi terembe mindig futással kezdek a padon ott lenyomok közel 3,5 km-t aztán súlyzózás meg ha még van időm szoktam még tekerni is utána 2 km-t ha szabad az egyik szoba bicikli. Szóval lehet fogyni ettől. Kezdésre jó, így a szervezeted is fokozatosan átáll a mozgásra. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!