Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mozgas (foleg futas, biciklize...

Mozgas (foleg futas, biciklizes) nelkul nem is lehet fogyni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Minusz 15 kilónál tartok fél év alatt, szóval nekem ne mondja senki, hogy nem lehet:)

Csak lassabban.

2012. júl. 27. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem lehet! Én is az első fogyózásomnál 15 kilót fogytam mozgás nélkül, kb. 1év alatt. A második alkalommal szintén 1-1 1/2 év alatt még 10 kiló lement, de akkor már mozgással+diétával!
2012. júl. 27. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
ti otthon edzettetek? vagy csak nem ettetek sokat?
2012. júl. 27. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem edzettem sehol semmit, csak figyeltem, hogy mit eszek.
2012. júl. 27. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet! Csak valóban lassabban! Illetve, akinek nem elég rugalmas a bőre, azon bizony hamarabb meglátszódik, ha sport nélkül fogy!
2012. júl. 28. 06:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Én a munkahelyemen kezdtem sportolni. Aerobic és zumba de az ötször egy héten! A kajálás meg úgy alakult, hogy reggelire bármi (akár süti+kakaó!) ebédre vagy csak leves vagy csak második. Innentől kezdve semmi! Illetve este 6-7 óra körül egy nagy bögre zöldtea ízesítés nélkül.

Ezen persze lehet vitatkozni, nekem ez vált be!

Mindenkinek sok sikert a fogyózáshoz, csak elkezdeni nehéz! De megéri, nekem totálisan megváltozott azóta az életem! ( persze jó irányba)

2012. júl. 29. 05:14
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Mozogni csak az izgága idióták szoktak.Aki nagyon hárdkór,az fotelben ülve,csipszet és disznósajtot zabálva dobálja le a kilókat.
2012. júl. 29. 10:54
 8/8 anonim válasza:

Utolsónak: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Amúgy lehet, s ahogy előttem mondták már, hosszú ideig tart, ÉS NEM ANNYIRA TARTÓS, mintha sportolással fogynál. Ezt kell tartanod sokáig, hosszú időkig, hogy nem eszel, egészen addig míg el nem éred a kívánt súlyod, onnantól már arra kell koncentrálnod hogy ne hízz vissza. Nehéz.

2012. júl. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!