Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A biciklizés is olyan hatásos...

A biciklizés is olyan hatásos mintha kocognék? Mert fogyni szeretnék és jobban szeretek biciklizni. Kb hány percet kell egy nap?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

2. Biciklizés - 700 kalória óránként

Attól függően, hogy mennyire gyorsan tekered le a kijelölt távot, bicajozás során óránként akár 700 kalóriát is elégethetsz. Ez is segít javítani az állóképességedet, bár hátránya, hogy nem mozgatja át a teljes testedet. Viszont ha jó idő van, egy parkban bicajozni remek felüdülés.

az egyik legtöbb kalóriát égető sport.:D

2011. febr. 28. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Hasból és derékból többet kellene fogynom használ valamennyire arra is?
2011. febr. 28. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
nemtudom.de szerintem igen.:)
2011. febr. 28. 18:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2011. febr. 28. 19:00
 5/7 anonim válasza:
68%

Nem lehet külön ebből, vagy külön abból fogyni!

Ez gyerekes butaság. Annak idején a kaját sem a combodba meg a csípődbe (vagy nemtudom miből akarsz, mert válaszolásnál nem látni a kommenteket) dugdostad, így nyilván fordítva sem fog működni. Nemileg, és egyedileg is meghatározott, hogy hol kezdenek el először lerakódni zsírpárnák.

No de hogy ne csak offoljak: igen, szerintem lehet annyira hatásos, sőt, azt hallottam, még jobb is mint a kocogás. (Így biztos nem fog szétmenni a gerinced, és a térded sem.) 700 kalória óránként? Anna szerintem kilokalóriára gondolt - nem tudom, hogy ez helytálló-e. Az, hogy nem mozgat át mindenhol, szerintem annyira nem para. A bicajozást lehetőleg a "zsírégető" pulzustartományban végezd, hogy minél több zsír, és minél kevesebb izom vesszen.

A fogyás lényege: kevesebb energiát bevinni, mint amit felhasználsz.

2011. febr. 28. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Vicces 700 kalória! Szerintem olvass utána kedves válaszoló. A hegyi bicajozás is 1óra alatt maximum 650 kalóriát éget el.

Egy óra megállás nélküli bicajozás legfeljebb 230 kalóriát éget el.

Ha bicajozni szeret, akkor inkább neked a spinninget ajánlanám. Ott 500-900 kalóriát égethetsz egy óra alatt.

Amúgy én a futás híve vagyok!

2011. febr. 28. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Én biciklizni járok...és mindig mérem mennyi idő alatt hány km-t és kalóriát égetek..

Nekem a múltkori 28km volt meg 1.17 perc alatt és 890 kalória volt kb..

a 14 km-t tettem meg kb 45perc alatt...az volt 380 kalória

amikor csak egy lájtos 9km-t tettem 30perc alatt az meg 280 kalória.

átlag sebességem 18-19km/h volt.

2011. jún. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!