Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Az alábbi linken elérhető...

Az alábbi linken elérhető termék valóban hatásos, ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ismerősön ajánlotta, aki azonban nem fogyókúrázik, hanem kondizik. Tényleg eredményesebb lehet a fogyásom attól, ha a reggelit és a vacsorát ezzel a shake-kel kiváltom? Elolvastam a leírását, de én nem igazán vágom ezt a témát:) Lehet, hogy hülyeség az egész? Nem ettől várom a csodát, hogy lemenjenek rólam a kilók. Február óta elkezdtem tornázni, most hogy itt a jó idő heti 3-szor futni járok,csak egy ideje megálltam a fogyásban, ezért gondoltam egy ilyen étrendkiegészítőre. Mit gondoltok?

2009. máj. 5. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én is elolvastam a leírást, és nagyokat röhögtem rajta:D Az a tipikus reklámszöveg, aminek semmi értelme, és látszik, hogy az írónak gőze sincs a témáról. Gyakorlatilag az egész lényege, hogy ez egy fehérje por, és ezt ragozza egy bekezdésen keresztül. Ez eddig rendben is volna, de 11000Ft 1 kiló anyagért, na ez kicsit sok. Ennél sokkal olcsóbban kapni hasonló tulajdonságokkal bíró, ugyan olyan jó fehérje porokat.

A fogyást nem nagyon fogja növelni, viszont a fehérje miatt nem fogsz izomból fogyni, így végeredményben jobb alakod lehet a fogyókúra végére.

2009. máj. 5. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! És tudnál nekem ez helyett más de ugyanilyen hatékony terméket ajánlani, ami olcsóbb is?
2009. máj. 5. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Tényleg sok marketing bullshit van benne, meg ennyiért lehet olcsóbban venni ugyanilyen jót, viszont hasznos kiegészítő.

Én Scitec - 100% Whey Protein Professional-t, vagy Cytogen Whey Pro-t használok.

Nem teljesen jó amit leírtál.

Napi 3 kaja amiből 2 proteinturmix?

Ez így nem lesz jó...

Napi 5 kaja amiből 2 proteinturmix már sokkal jobban hangzik.

86 kiló vagyok nekem ha ezt 2-3 mal beszorozzuk kiderül, hogy 172-258g fehérjére van szükségem diéta mellett. Ez azt jelenti hogy 600g csirkemell és 2 turmix kell, emellé 100-150g szénhidrát megy ami 100g basmati rizs meg 100g darált zab. Ezek mellé meg zöldség, multivitamin + l-karnitin.

Én így csinálom:

Reggel egy olcsó energiaital + 1000mg L-Karnitin, utána 60 perc szobabicaj 130-as pulzus körül. utána egy adag fehérje+50g darált zab+14 lenmagolaj. Utána egy órával egy adag csirke-rizs-zöldség, 2-3 órára rá megint egy csirke-rizs-zöldség, aztán megint... Utána 1000mg L-karnitin és elmegyek csinálok egy súlyzós edzést, ami után 2 adag fehérje + 50g zab + 14g lenmagolaj, utána meg lefekvés előtt 1-2 órával még egy adag ilyn csirke rizses mutty. Súlyzós edzés heti 3, aerob (bicajozás) heti 4X.

Ebben a formában heti 1-1,5 kg megy le tisztán zsírból.

Ha ezt kicsit magadra szabod akkor neked is jó lesz. Nincs ebben semmi varázslat.

2009. máj. 5. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 19:56-os! Elkerekedett szemekkel olvastam a válaszod. Hogy bírsz ennyit enni?:) Meg egyáltalán, hogy fér ez bele az idődbe? Nagyon szerencsés vagy az biztos. Én sajnos napi 8 órát irodába ülök, és ez a napi 5 kaja kivitelezhetetlen..Most akkor nem is tudom mivel egészíthetném ki az én kis heti 3-szori futásomat, hogy eredményesebb legyen a fogyásom:) Jó lenne még legalább 8 kilót fogynom, hogy nyáron kinézzek valahogy a bikinimben:)
2009. máj. 5. 20:09
 5/5 anonim válasza:
Én a teljesen méregmentes és természetes fogyókúrára szavazok,és persze a mozgásra.A neways-nek van egy ilyen programja én is ezzel fogytam,ja és ez testsúly kontroll,tehát nincs jo-jo efektus.Itt megnézheted [link]
2009. máj. 7. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!