Hatásos módszer, ha széklethajtással próbálunk fogyni?
Maximum kiszáradsz. Végül is, jó az.
Normális diétával kellene próbálkoznod.
"" Arra gondoltam, nem tudnátok-e nekem olyan házilöttyöket ajánlani, amivel pl hányingerem lenne.""
Nézz a tükörbe!Te agyatlan!
Sziaaa!
Én 174 cm vagyok és 65kg én holnaptól (pont jókor:D) kezdek diétázni, ha gondolod csinálhatjuk együtt! Szólj, ha megadjam a címem... megbeszélhetnénk ha szeretnéd.
Amúgy én is legalább heti 2x hashajtózom magam, mert undorodom magamtól...
19/L
Én meg az ilyen agyatlan barmoktól undorodom....
Zabálni persze jó dolog,aztán a legkönnyebb bekapni egy kis bogyót oszt jónapot,folytatom a zabálást..Persze gyorsan kell,mert mostmár sürgős lefogyni...
A legjobb úton jártok, hogy tönkretegyétek a beleiteket. Ha ok nélkül használjátok a hashajtót (ami - mint tudjuk - székrekedésre való, nem kövérség ellen), anélkül már egyáltalán nem lesztek képesek sz*ni.
Amúgy sem a 170/65 nem kövér, a 174/65 meg pláne nem, sőt! Ha undorodsz magadtól, inkább keress egy pszichológust, mint elkezdd/folytasd az önpusztítást.
Azzal védekezel, hogy jót akarsz magadnak (hogy sovány legyél), de közben olyan módszert választasz, amivel pusztítod a tested, pontosan azért, mert megundorodtál magadtól (jelzem ismét, ok nélkül). Szóval az agyadban kéne rendet tenni.
Igen, talán az agyamban kéne, de nem érdekel. Látom,amit látok.
És ti, tapintatlan idióta se**fejek, fogjátok be a szátokat, mert titeket senki sem kérdezett. Név, és arc nélkül persze tud menni a bepofázás, de egyik se képes arra, hogy segítsen, mi?! Inkább válaszolgassatok azoknak akik totál agyatlanságokat kérdeznek nap mint nap : "ha lenyelem lehetek terhes?" - és társaik. Én feltettem egy értelmes kérdést, vágjátok? Nem azt kérdeztem hogy nő-e béka a hasamban ha sokat iszom. Fogjátok ezt?
És lehet, hogy nem tesz jót a beleimnek, de nem csinálnám rendeszeresen, csak egyszer kétszer...És nektek köszi.
Én nem szoktam "zabálni" vagy hogy mondtad, te töketlen. Csak simán felcsúsznak rám a kilók, vágod? van úgy, hogy egy nap nem is eszem, csak iszom, mégis hízom. Eljut ez az agyadig?
Bocsi csak felbasztam magam:)
16:13
nem tudok neked privát üzenetet írni:SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!