Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hatásos módszer, ha széklethaj...

Hatásos módszer, ha széklethajtással próbálunk fogyni?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, legalább 5 kilót rövid időn belül, mert rémesen érzem magam így. 170 cm vagyok, és 65kg. a hasamra hízom folyton, de mostanság már az arcom is elég kikerekedett és a combomon is látható a felesleg ( nem túlzottan ). Arra gondoltam, nem tudnátok-e nekem olyan házilöttyöket ajánlani, amivel pl hányingerem lenne. Nem vagyom bulémiás, nem kell a szent beszéd. ritka alkalom lenne, hogy én hánnyak. nem is hánytam még önszántamból, csak betegségből kifolyólag. szóval, légyszi ha tud valaki valamit ajánlani...
2010. ápr. 4. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jaj, igen... bocsi : ) Írj erre a címre: nancy05@citromail.hu

Köszi! : )

2010. ápr. 5. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, a 16:13-as voltam!
2010. ápr. 5. 10:45
 13/15 anonim válasza:

Szia!

Én teljesen megértem, én is mindig kövérnek látom magam, és nagyon keveset eszem, ált. húst és salit, ennek ellenére hízok...És igen én is szoktam hashajtót használni, rendszeresen,én hunyadi vizet iszom,és néha hányok is.

Én 164 cm vagyok, és kb 57 kg.Szintén hasra hízok.

19L

2010. ápr. 14. 15:44
 14/15 anonim válasza:
Házilötty...nekem a melegvíztől is az lesz. De a legjobb a melegviz és a só. Garantálom hogy rosszul leszel.:D:)
2010. ápr. 17. 12:40
 15/15 anonim válasza:
hashajtózzál, perszeeeeee!!!!! tartós szedés esetén hozzászoksz, abbahagyod székrekedésed lesz. amúgy meg egyre többet kell bevenned belőle, nem elég 1-2 tabi belőle 3nap után. egyébként kiürül a kálium a szervezetedből ami szívleállást okozhat meg izomsorvadást. HAJRÁÁÁ
2010. ápr. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!