Herbalife turmix (F1) hatásos? Mennyit és hogyan lehet vele fogyni?
A reggelit felesleges sőt egyenesen káros kiváltani a fogyókúrában (is). A reggelit ledolgozod még a nap folyamán, nélküle egész nap éhes leszel.
Helyes étrend mellett, vacsorát mellőzve és sok sporttal lehet fogyni tempósan, ezt az életmódot tartva nem jönnek vissza a kilók. Sokszor egyél (keveset) a nap folyamán, ez gyorsítja az anyagcserédet és heti 3-4X aerob (lihegés nélkül) sportokat csinálj.
Így kiegészítő termékre sem lesz szükséged. Olvass picit vissza, a fogyás alapjait sokszor leírtuk már.
Olyan termék nincs, amit beszedsz és fogysz. :)
Mégegyszer: reggelizz!!!
KÍVÁLÓ A HERBALIFE TURMIX!!
ne higgy az előző válaszolóknak!
Én 5 hónap alatt adtam le vele 22kg-ot!
A kulcs az egészben az, hogy miután reggelire megittad a turmixodat, mellé sose egyél! Legalább 4-5 órával utána szabad enni, és ennyi.
Este a legkönnyebb betartani.
Hát írtak mindent a termékről csak azt nem ami a legfontosabb...(ez nem fogyókúra),ez egy életmódváltás,egy egészséges étel ,amit valljunk be nehéz hozzájutni...
Én 4 hónapja használom a terméket az első hónapban semmi nem történt,azt gondoltam szar az egész,miközben a barátom aki velem együtt kezdte, fogyott folyamatosan...aztán kiderült miért nem történt semmi velem...mert ez a termék sejtszinten működik és ha valami baj van a szervezetben először ott dolgozik,hogy rendbe jöjjön ,aztán indul be a fogyás de csak addig amíg fogynod kell és onnan ahonnan kell...Egy hónap után vettem észre hogy elmúlt a fémallergiám stb...és beindult a fogyás,azóta leadtam a fölösleget de a reggelim továbbra is ez,és bármit ehetek nem hízok...A kislányom is issza 4 éves kakaó helyet és azóta orvost nem láttunk((azelőtt állandóan beteg volt)
Szóval azt hiszem hogy a legjobb dolgot teszed a szervezetednek ha ezt iszod...Az hogy drága,erre csak azt tudom mondani hogy szomorú hogy az egészségünk nem ér ennyit,de amikor baj van akkor kiadnánk bármennyit mert az egészség a legfontosabb...És gondolom kaját mindenki vessz ez is egy étel ami pl egy ebéd 615ft-ba kerül,hol veszel ennyiért teljes értékű ebédet?én is egy egyedül álló anya vagyok és megvesszem inkább ezt mint gyógyszert...de ez az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!