Mit csináljak, nem tudok így lefogyni?
tudom miről beszélsz.. teljesen megértelek.
figyelj elmondom, hogy mit kell tenned.
ebédre egyél pizzát, azzal nincs baj.. az 5-6 szelettel van a baj és a vacsorával. ha napközben csak dinnyét eszel, az szart se ér, éhes leszel este. ez az egyik. másik..
ehhez vagy szokva, erre egyik naprol a másikra dinnyét eszel egész nap? ez nem igy megy.
elsőként probáld meg h reggelizel vacsorázol amennyi jol esik, és vacsira probálj meg csak fehérje turmicot inni 1-2-3 szelet puffasztott rizzsel.. ezt csináld egy hétig.. a második héten az 5 pizzaszeletet nyomd le 3ra.
érted amit mondok?
egy girnyó testű fiú a konditeremben nem fog 80kiloval kezdeni, mert nem lehet.
szépen fogokaztosan csináld.
MERT:
ha kitűzöl magadnak egy ekkora célt és nem sikerül, már pedig nem sikerül, akkor elkenődsz :(
ha viszont minden héten kitűzöl valami picike célt, akkor a siker élmény doppingszerként fog rád hatni :)
ne add fel. éljenek a pici célok :)
szia!
én is ezzel küzdök/küzdöttem
17 éves vagyok viszont lány a legnagyobb súlyom 138 volt és kb 3évig 135-138kg között mozogtam. Sokszor próbáltam én is lefogyni volt hogy orvosi segítséggel 1-2 hetes korházi diéta. Viszon kb 1hónapja megtört a jég kaptam egy vírusos betegséget 39 fokos lázzal erôs has görcsel enni nem nagyon tudtam mert utánna majd meg döglöttem a fájdalomtól a láz elmult de a görcs megmaradt kb 2hétig ennek következménye hogy alig ettem a görcs elmúlt de kevesebbet eszem még mindig ezalatt az idô alatt a testem hozzászokot a kevesebb ételhez és már nincs állandó éjség érzetem. jelenleg 131 kg vagyok remélem szeptemberre elérem a 125 kg ot.
A lényeg egyél fele annyit mint eddig eltelik 1-2 hét és hozzászoksz.
én is eszek pizzát pörköltett sütitt de már nem annyit mint régen.
kitartás és sikerülni fog! 17/L
Kifogás, kifogás, kifogás!
27 kg-ot adtam le anno! Akkor még én is otthon laktam. Természetesen az én szüleim sem kezdtek el másként főzni azért mert én úgy ettem. Megoldottam!
Megtanultam megcsinálni! Esténként megcsináltam két napi kajámat előre. A reggelit a legkönnyebb megoldani! Vacsira pedig speciel én már csak joghurtot, salátát ettem, ami meg megint nem nagy kunszt! Ja és hát sportolni is elkezdtem.
Nem kerestem kifogást, csak megelégeltem,hogy dagadt vagyok!
Nem akarlak megbántani, de az akaraterőddel van probléma. Az, hogy van otthon x kaja nem azt jelenti, hogy meg is kell enned. Ha fejben eldöntöd, hogy mit akarsz, akkor nem tántorítanak el. Én minden nap főzök a vőlegényemre, aki teljesen mást eszik és máskor, mint én. És képzeld kibírom, hogy megfőzöm és meg is nézem ahogy megeszi azt amihez éppen nekem is lenne kedvem, de tudom, hogy NEM. Mert én szeretnék lefogyni szeretném ha jó alakom lenne. Először nem mondom, hogy nem volt sz.r érzés répát rágcsálni amíg ő bevágott 2 adag milánóit, de egy idő után nem piszkálta a fantáziámat, hogy ő mit eszik. Akarsz valamit? Akkor csináld.
2 szelet kis pizzával meg palacsintával nem lehet jól lakni? Ja hát senki sem mondta, hogy lefogyni könnyű, hogy sosem leszel éhes, vagy sosem lesz olyan kaja amit szívesen megennél. Hiába eszel gyümölcsöt/zöldséget, ha 20x annyit eszel belőle, mint a normális kajából.
Az éhségbe meg nem fogsz belehalni! Ne félj tőle. Kellemetlen, de majd beáll a szervezeted és "észreveszi" magát, hogy kevesebb tápanyag is elegendő a működéshez. Nem azt mondom, hogy éhezz napi 24 órában, szokj hozzá fokozatosan a kevesebbet evéshez, de valahol el kell kezdeni. És igen az elején lehet, hogy éhes leszel. De ez még nem a világvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!