Lehet hogy a fogyókúrám miatt vagyok rosszul? Hogy tudnék ezen változtatni?
3 hete elkezdtem fogyózni ami azt jelenti hogy csak délben eszem a családdal és akkor is keveset. Az első pár napban jól ment de utánna már azmiatt is bűntudatom volt és azóta az ebédet is mindig kihányom.
Mindennap kocogok fél órát és biciglizek 1-2órát.
Eddig ez a módszer bevállt (leadtam 3.5kg-ot)de mostanában állandóan szédülök és a fejem fáj.
Ez lehet h a fogyókúra miatt van??vagy valamilyen betegség lappang bennem?
a kutyám is legalább 2x eszik egy nap,te meg nem vagy kutya.
mondjuk érdekelne,hogy milyen elmeroggyant logika alapján sikerült kiötleni ezt a butaságot,mert még a legbutábbak is esznek valami szénhidrátot-ha fehérjét nem is-3x 1 nap.
amit csinálsz amúgy lehetne egy új csodadiéta.
mondjuk az Oroszlán diéta.
a ragadozók ha jól tudom 1x esznek egy nap az állatkertben.
nesze-
és miért ne egyen este 6 után?
mi van ha délben kel?
most is 2kor tette fel a kérdést.
uh nők lapjás 6 után nem evős baromsággal nem kellene tömni azt az értelmetlen fejét még pluszban.
ez nem tömés ez tény. a küzdő harcosok is így étkeznek.én pl nem nézem h mit eszek és mikor, de mozgok,sportolok így nem is vagyok elhízva.
de aki nem mozog eleget az tehet így is,meg ahogy kikéri a véleményünket
Így van!
Egyél naponta 5x, de minimum 3x!
Legyen benne az étrendedbe mindenféle, zöldség-gyümölcs-tejtermék-husi, sőt még a szénhidrát is bizonyos (kis) mennyiségben.
Hanyagold a nasizást, a csoki és egyéb édességeket, a habos süteményeket és a különböző bolti üdítőket stb.
Mellette folytasd a napi testmozgást, és előbb-utóbb szépen, egyenletesen fognak lemenni rólad a kilók.
Ne akarj mindent leadni 1-2 hét, hónap alatt, mert a "meglevő" többleteid sem annyi idő alatt rakodtak le!
Nagyon okos vagy hallod... és még azt kérdezed, hogy LEHET-e?? Persze, hogy lehet. Csoda, hogy még nem ájultál el.
Bulimiás vagy, és/vagy anorexiás. Menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!