Kalóriát vagy a szénhidrátot figyeled, ha diétázol?
Szeretném megkérdezni,hogy ki-hogy csinálja.
A termék,étel kalória tartalmát nézed ,vagy a szénhidrát tartalmát.
Ez csak azért merült fel bennem mert az up date cuccok alacsony szénhidrát tartalmúak ,viszont a kalória hasonló egy tönkölyös,v. light kenyér esetében.
De a tartósító iszonyat sok E- vel tele.
Ti eszitek? Bevált? Fogytatok tőle?????
A működési elvre kíváncsi lennék:)
Köszi!!!!!!!!!!
Én is mind a kettőt nézem,és ellátogattam egy up date boltba( számomra megfizethetetlen) rengeteg az E benne.
A rizs ( főtt formában ) pl. sokan azt írják olyan mintha tésztát ennék.....ez igaz?
Hol tudom megnézni mennyi kcl / szénhidrátot kell bevinnem a fogyáshoz.
Ezt ki lehet számolni?
Update kaja sztem nagy hülyeség. Én cukorbeteg vagyok, megnéztem a hatalmas tápértékeit, szénhidrát is van bennük bőven, csak nem cukrot használnak, hanem valami mást helyette, pufff sokat érek vele.
kcal.hu ;)
Rizsből nem mindegy, milyen rizs. A fehér jázmin rizs brutál szénhidrát-mennyiséggel rendelkezik, nem hiába zabálják a testépítők is tömegnöveléskor. Csak a barna rizs, aminek értelme van, ha fogyni akarsz.
Én amikor fogyni akarok, meg úgy általánosságban is e szerint élek, az az Atkins diéta.
Nem néz kalóriát, csak a szénhidrátot.
Mivel a testünk a szénhidrátból nyer legkönnyebben energiát, ha azt megvonod tőle, az izmokban lévő fehérjéhez nyúl. Eleve nehezen bontható zsírokkal viszel be energiát, akkor sokkal könnyebben használja a saját tartalékait, mert mire a zsírt lebontja és megint raktározza, az bonyolult.
Életemben nem ettem annyit, mint amikor elkezdtem az Atkinset és 5 kg-ot fogytam havonta, tömtem a fejem hússal, kolbásszal, mindennel, amiben csak zsír és fehérje van.
Köszönöm mindenkinek a választ:) mentek a zöld kezek :)
Ma rízs lesz hallal,zöldséggel.
Letettem a cigi 3 hete,nem akarom ,hogy most e-miatt feljöjjenek a kilók, kb5-6 plusz van rajtam (még a cigizős időszakban jött rám-stessz evő voltam),most erre gyúrok:)
Sport, és persze egészséges kaja.
Köszi a válaszokat:)
Tudtam,hogy itt kell kérdeznem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!