Hány gramm szénhidrátot és zsírt egyek naponta, ha (. )?
179 cm, 69 kg vagyok, méretiem: 86-69-96, szeretnék hetente nagyjából 1 cm-t fogyni/1 kg-t.
Egyszer egy oldalon kiszámoltam, de szerintem rosszul adta ki... kb hány grammot egyek belőlük?
Kb. 1300-1400 kcal-t eszek egy nap és minden nap sportolok 1 órát zumbázok vagy úszok, vagy tornázok.
nem,nem jobb fejben tartani. az örökös számolás az agyadra fog menni,aztán sírva fakadsz,ha meglátsz egy tányér ételt,mert arra fogsz gondolni,hogy vajon mennyi kalória van benne. Enni kell,oda kell figyelni,mit eszel,nyilván a mennyiségre is,de a centi meg a kalóriaszámolós gyötrődés nem ér sz.art sem. Meg a grammozás meg ilyenek,csak az idegeidet fogod kicsinálni,hogy ezen görcsölsz,hogy miben mennyi zsír van meg szénhidrát. Úgy fogyj,hogy mozogsz,tudatosan étkezel,de ne számolj! Minek? Nem elég maga a stressz amiatt,hogy állandóan görcsölsz majd,vajon mennyit fogytál?Ez a fejben dől el elsősorban,nem számolni kell,hanem magad ösztönözni azzal,hogy a kalóriák számolása helyett azt mondod minden este,hogy "nah,ma megint tettem az egészségemért,megint tudatos voltam,megint odafigyeltem". Ennyi.
Komolyan mondom ez a kalóriaszámolgatós görcsölés nevetséges,és senkit nem akarok ezzel megbántani.Fogyni nem sanyargatással,koplalással meg éhezéssel kell,meg azzal,hogy "semmi cukor,semmi szénhidrát".Ilyen hülyeséget...tudatosnak kell lenni,és mozogni,hogy élvezd is a folyamatot,ne lelkileg beleszakadj a tudatba,hogy "Úristen nekem most fogynom kell"... hülyeség.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!