Van itt olyan, aki inzulinrezisztencia miatt diétázik? Ha igen, hány gramm szénhidrátot eszel naponta testsúlykilogrammonként? Honnan tudod, hogy miben hány gramm van?
Figyelt kérdés
köszi.2012. jan. 13. 22:52
1/4 anonim válasza:
Én nem tudom, de nekem az elég volt, hogy kva sok fehérjét eszem és alacsony GI-s ételeket, zöldség köreteket.
2/4 anonim válasza:
S ha szénhidrátot vittem be vagy cukros dologgal bűnöztem, akkor utána azonnal stimuláltam az izmaimat egy jó tornával.
3/4 anonim válasza:
hogy miben hény gramm van, annyit tudok segíteni. márpedig egy táblázattal, ahol értékeket találsz. ezután neked kell kiszámolni :)
ez például nem csak a kcalt tünteti fel, hanem a többi tápértéket is.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2012. jan. 14. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!