Melyik étrend fogyaszt jobban?
1. étrend
Reggeli:1 csésze feketekávé,1 db kockacukor
Ebéd:1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt) 1 bögre natúr joghurt
Vacsora:1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal és citrommal ízesítve
2.étrend
Reggeli:1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor+ kis tej
Ebéd:2-3db kisebb főtt újkrumpli 1db paradicsom
Vacsora: banánturmix(1 banán,1 csomag vanília cukor)
"de ha normálisan eszem attól nem fogyok csak attól ha nem eszek"
Nem, attól meghalni szokás, ha nem eszel. Tévedésben élsz! Olvasd csak el az oldalt és meglátod, hogy mi a lényeg. Kalóriadeficit kell, ami azt jelenti, hogy kevesebbet eszel meg, mint amennyi energiát elhasználsz. De ehhez sportolni is kell. Az ágyon tespedve, parizert, főzeléket, hamburgert meg zsömlét majszolva akkor se fogsz lefogyni, ha 100 ezrekért veszel csodabogyókat az interneten :DDD
már bocsi de nem ez volt a kérdés én nem mondtam hogy sportolni fogok!...sokan mondták hogy diétákkal is lehet fogyni.
és egy szó nincs arról hogy hizlaló kajákon élnék őt csodaszerekről sincs ...! szóval szerintem eltévedtél..
"én nem mondtam hogy sportolni fogok!...sokan mondták hogy diétákkal is lehet fogyni."
Persze. Itt vagyok rá élő példa, hogy le lehet fogyni csak diétával. Ha Te is egy puha, izomtalan testet, és gyenge fizikumot akarsz magadnak, hát hajrá!
Jobb, ha az ember a saját bőrén tapasztalja, majd bánja meg a dolgokat (de mennyire...).
Kövesd a példám, ha neked az jó, szerintem nem csak én vagyok, aki belátja, hogy elcseszte...
Nem kell bodybuilder.hu, de nem árt tájékozódni, mielőtt belevágsz vmibe...
Én nem ajánlanám 16 éves korban a fogyót. Ill ezt a hollywoody kajamegvonást.
Aki koplalással fogy le pláne tinikorban annak ÉLETE VÉGÉIG SÚLYPROBLÉMÁI LESZNEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt én neked itt borítékolom is! Nem vicc! Ezt a saját ismerősöm bőrén tapasztaltam.
Ő 14 évesen éheztette magát 24 éves korától meg egyre csak hízott és már nyomja a 120 kilót amit egyszerűen alig bír leadni. Ezt akarod?
Sajnos edzés nélkül nem megy. Nem tudom mennyi a súlytöbbleted, de ha bekerülsz a jó-jó effektusba csak feleslegesen terheled a szervezeted és többet ártasz neki, mintha fixen kövér vagy.
Ha le akarsz fogyni azzal életmódot kell váltanod. Másképp nem megy. Én tudom, hogy szar tiniként kövérnek lenni. Mert ennyi idősen és már megvoltam 100 kg is.
De sporttal és egészséges étrenddel sikerült elérnem egy normális testet, és jó alakot hozzá.
A döntés a tied. De agyatlan diétákkal ne károsítsd megad. Kérlek.
Nem az a lényeg, hogy mennyit eszel, hanem hogy mit...
Mind a kettő étrend egyszerűen pocsék... de amennyiben alultáplált akarsz lenni tökéletes. Reggelire kellene a legtöbbet enni... és nem látok szénhidrátot főleg az elsőnél. Gyümölcs vacsorára... főleg banán... nagyon rossz választás, tele van fruktózzal.
Én 6 hónap alatt fogytam 25kg-t 4 egyszerű szabály betartásával:
- no cukor
- no liszt
- napi 5-6 étkezés
- sovány fehérje
Ha gondolod irj privit.En is le szeretnek fogyni.Megbeszelhetnenk milyen modszerrel akarsz lefogyni,adhatnank tippeket egymasnak stb.
14\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!