Harcosok étrendje. Hogy is van ez?
Azt tudom,hogy van a túl és az alulevési zóna.Magyarul napközben zöldség-gyümölcs,és vacsira lehet enni finomat.
Kérdéseim a következők:
-Mikor legyen a vacsora?Időpont teljesen mind1?Mert én csak 8 után tudok enni.
-Mennyit lehet enni?(Ha úgy van két nagy húst is bevághatok?)
-Torna vacsora előtt vagy után?
-Minden vacsoránál minden ételcsoportból kell szerepelnie valaminek?
-Innivalók napközben?És vacsorához?
Köszönöm!
Az időpont mindegy, csak valamikor este (alvás előtt) legyen. Egy négyórás periódust ír a túlevésre, de szerintem lehet kevesebb is. Ajánlott két órát várni a lefekvéssel, mielőtt aludni mész.
Addig ehetsz, amíg jól nem laksz, nincs mennyisgi korlát.
Edzés mindig vacsora előtt, semmiképp se utána, az abszolút ellentmondana a alapelvnek.
Nem kell mindennek szerepelnie, azt edd amit egyébként is ennél, a sorrendre ad tanácsokat. De én például szénhidrátot nem is eszek egyátalán, csak hús, zsír, zöldség.
Ihatsz akármit, kivéve cukrosakat.
Érdemes megvenni a könyvet, ha komolyan gondolod, mert sok apró ötletet ad. (Bár szerintem iszonyú terjengős, és idegesítő a stílusa, de el lehet viselni.)
Köszönöm szépen!
Már megrendeltem,de addig is elakarom kezdeni.Nem akarok várni:)
Én még rosszat nem nagyon halottam-olvastam róla a fogyást tekintve,ezért is akarom kipróbálni én is:)
Ez az első napom,eddig élvezem..Még jó is,mert ilyen melegben nem is nagyon kívánok mást a gyümölcsön-zöldségen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!