Harcosok étrendje? Több kérdést láttam erről kiírva, eléggé ellentétes véleményekkel, ezért olyanok tapasztalatára lennék kíváncsi, akik e szerint élnek.
Úgy vettem észre a korábbi kérdéseknél olvasható válaszoknál, hogy azok, akik csinálják, jó véleménnyel vannak, akik nem azok kapásból elutasítóak. Szerintetek mi az igazság?
Én egy hónapja élek az étrend szerint, iszonyú hamar átállt a szervezetem rá, a 3. naptól kezdve olyan természetes számomra ez a fajta étkezési rendszer, mint a lélegzés. Sokkal jobb a közérzetem, energikusabb vagyok, jobban és kevesebbet alszom, javult az emésztésem, fogytam 3 kilót és még sorolhatnám. Igazából csak jókat tudok mondani.
Ti mit gondoltok?
Bár én nem a kérdező vagyok, de ismerem ezt az étrendet.
Napközben zöldség-gyümölcs, tehát a főzeléket feltét nélkül kell enni. Este bármi, tehát lehet hús, hal, vagy akármi más a vacsora.
"...azok, akik csinálják, jó véleménnyel vannak, akik nem azok kapásból elutasítóak..."
A szeptikusok/hozzá nem értők véleményére ki a f.aszom kíváncsi?
Nincs több kérdésem.
x valaszolo, nem lehet fozeleket sem enni napkozben! az adjon otleteket, aki legalabb a konyvet olvasta, konyorgom!
a dieta lenyege a napi 20 ora meregtelenites, ami akkor tortenik meg, ha az alulevesi fazisban nyers zoldseget es gyumolcsot eszunk, vagy semmit! este pedig okosan, helyes sorrendben mindent lehet enni! es igenis fogy az ember, kb 4 het utan, raall a szervezetunk erre az etrendre,ami gyakorlatilag az osztoneinkben benne van! sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!