Melyik étrend fogyaszt jobban?
1. étrend
Reggeli:1 csésze feketekávé,1 db kockacukor
Ebéd:1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt) 1 bögre natúr joghurt
Vacsora:1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal és citrommal ízesítve
2.étrend
Reggeli:1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor+ kis tej
Ebéd:2-3db kisebb főtt újkrumpli 1db paradicsom
Vacsora: banánturmix(1 banán,1 csomag vanília cukor)
1. étrend: a reggeli borzalom! Cukor nélkül a leghatásosabb. Ha már fogyni akarsz egyél reggelire tojásrántottát előtte ígyál meg egy bögre zöld teát. A kaja nincs rendesen elosztva. Napi min. 4 étkezés kéne. De 14-ig kell a gyömölcsöket bevinni, mert azoknak a fruktóz tartalmuk miatt étvágynövelő hatásuk van.
2. étrend: reggeli lásd mint fent. Ha más nem készíts zabkását.
A vacsora rossz. Ne egyél este már gyümölcsöt. Inkább fehérjét, túrót, halat, csirke húst egy kis salátával, ubival.
Ez nem étrend, ez egy hulladék. Mennyi lehet ez? 5-600 kcal? Ezzel éhenhalni lehet max.
Legyen legalább 4-5 étkezés, szénhidrátot zabból és rizsből, húst inkább csirkét (hacsak nem vagy annyira eleresztve anyagilag, hogy marhát egyél minden nap). Este már kevesebb CH-t, és több fehérjét. Keress kalkulátort, amivel tudsz kalóriaszámlálást csinálni és úgy állítsd össze az étrendedet. Egy kis segítség:
Emellett pedig aerob edzés és súlyzós edzés együtt kell, napi legalább 1-1,5 óra testmozgás formájában.
Így lehet fogyni. Máshogy nem.
Mi ez az "így lehet fogyni, máshogy nem" szöveg?
5 hóna alatt adtam le 20 kilót, nem vagyok plöttyedt, pedig nem edzettem napi másfél órát.......(ezt nehezen is oldja meg, aki már nem tini, hanem családja, háztartása, gyereke van).
*az egyes jobb egy fokkal, bocs.
De attól még nem jó! Fogyást gátolja mindkét étrend az elégtelen tápanyagbevitel miatt.
ma 15:43
Hagyjad már... Nem érted, hogy CSAK ÍGY lehet? És azt is csak akkor, ha megeszed a napi 200-250 g fehérjét, különben elköszönetsz az izmaidtól...
Család? Munka? Gyerekek? Egyéb kifogás?...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!