Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem támogat a családom?

Miért nem támogat a családom?

Figyelt kérdés

Elég kövér vagyok sajnos, 172cm és 82kg. Három hete kezdtem el fogyózni, amiben úgy tűnt a családom is mellettem áll.

Kezdetben anyu sok levest főzött, olivaolajat használt és sokat csinált salátát meg csirkemellet is. Minden jól is ment két hétig, sikerült leadnom 2kg-ot.

Aztán a családom "megunta" hogy mellettem álljon, mondván, hogy "nem ehet mindenki diétásat miattam". Folyton tésztás ételeket csinált anyu, meg reggelire péksütiket vett. Nekem meg vett némi zöldséget meg teljes kiőrlésű kenyeret. De én azt nem szeretem. Még le is gyűrném, de hogy amikor a többiek meg eszik azokat amiket én is szívesen megennék? És különben is, főtt ételt is kéne ennem, az a legfontosabb, de sajtos tésztát egyek diéta alatt?

Vagy amikor anyám lusta főzni, pizzériából rendelünk kaját, ami megint csak nem tesz jót nekem. Tegnapelőtt anyu hozott három (négyen vagyunk a családban)jégkrémet, ilyen kis dobozosat, mert este filmet néztünk. Nekem nem hozott, de ez egy dolog. A másik hogy ott ették előttem a jégkrémet. Miért csinálják ezt velem? Miért nem fogják fel, hogy meg fogok halni, ha nem fogyok le? Ennyire nem szeretnek vagy egyszerűen csak önzőek?

2012. máj. 31. 15:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Általában ahol pizzát lehet rendelni, onnan lehet más kaját is. Az összes hozzászólásodban csak a kifogásokat soroltad. Most csak azért megeszel egy egész pizzát, mert nem akarod kidobni, pedig elvileg fogyni akarnál. Tedd el másnapra, fagyaszd le, vagy mint írtam, rendelj mást.
2012. máj. 31. 19:02
 12/22 A kérdező kommentje:
Az a baj a pizzériákkal, hogy a pizzán kívül minden más ehetetlen ott :(
2012. máj. 31. 19:19
 13/22 A kérdező kommentje:
Amúgy 26 vagyok.
2012. máj. 31. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
13 évesnek tűnsz...
2012. máj. 31. 20:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem hogy 16, még féltem is hogy túl keményen fogalmaztam. Újra kell irnom a hozzászólásaim, lehetek keményebb is :P
2012. máj. 31. 20:35
 16/22 A kérdező kommentje:
Ok, de még a szüleimmel lakom és nincs saját keresetem (suliba járok). Szóval hogy hány éves vagyok, ebből a szempontból mindegy is.
2012. máj. 31. 20:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Kössetek kompromisszumot. Beszéld meg anyukáddal, hogy egy hétig te főzöl, alacsony kcal tartalmú, egészséges kajákat, de amik egyben finomak is, annyi pénzből, amennyit ő költ az egészségtelen kajákra. Hidd el lehetséges. Én csak nyáron vagyok otthon pár hetet, amikor nem melózom, de akkor mindig így csináljuk. Ti megbeszélhetnétek, hogy hétköznap te főzöl egészségeset, hétvégén ő, amit szeretne. Hidd el, nagy terhet vennél le a válláról és pénzben is ugyanott jönnétek ki, ha ügyesen vásárolsz.

Egyébként meg én a pizzázókból iszonyat finom halas és csirkés salátákat rendeltem már, úgyhogy nem igaz, hogy ami nem pizza az rossz.

2012. máj. 31. 20:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a gond, hanem azzal, hogy éretlen vagy.

Egyébként meg nehogy már ne legyen időd főzni, pláne ha suliba jársz. Én is suliba járok, mégis szoktam főzni magamnak, ráadásul magamtól is tanultam meg főzni.

2012. máj. 31. 20:44
 19/22 A kérdező kommentje:
Én nem tudok főzni. Annyi pénzünk meg nincs, hogy ha elrontok valamit, akkor kuka és csinálunk mást.
2012. máj. 31. 20:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen épp ideje megtanulni, ne legyél tesze-tosza. Szépen követed a receptet és kész.
2012. máj. 31. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!