Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha a családom...

Mit tehetek, ha a családom nem támogat?

Figyelt kérdés

25 kiló feleslegeem van. 18 éves lány vagyok és 178 centi. nagyon szeretnék leadni a súlyomból. A sportolást megtudom oldani, eleinte bringáznék majd, futnék és közben itthon torna. Az a baj, hogy mellé egészségesen is kellene étkeznem és ez nehezn megoldható. A családom eléggé a zsíros fűszeres, főleg a disznó húst szereti. Zöldséget és gyümölcsöt alig vesznek. Az utóbbi időben, ha kérem őket, akkor szokott itthon lenni.

Saját keresetem nincs. Étel alig van itthon, amióta anya dolgozik még egészségtelen se. Mit tehetnék, hogy normálisan tudjak étkezni? Szalonnát nem akarok enni kenyérrel meg hagymával.

2010. júl. 23. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:

vegyél zabkorpát, elég olcsó liszt helyett elég sokmindenbe lehet használni.reggelire ideális, kenyér helyett. azt mondtad utóbbi időben szokott otthon lenni zöldség , gyümi. azt nyugodtan eheted. a hús mellé köretnek ne rizst , vagy krumplit egyél hanem zöldséget. vetess natúr joghurtot esetleg kefírt, ezek nem drágák és vacsorára lehet enni. gondolom tojás is van otthon , azt is eheted.

de alapjában véve ha kevesebbet eszel mint azelőtt és vacsorára nem szénhidrátot eszel + mozogsz akkor le tudsz fogyni.

2010. júl. 23. 17:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez így mind jó is egy hétig, de korán meglehet unni a tojást, ha minden este azt eszel vacsorára, de még akkor is, ha csak minden másnap.
2010. júl. 23. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
A fogyókúra sajnos nem az élvezetekről szól! Én 16 kilót fogytam 8 hónap alatt, úgy hogy nem is mozogtam semmit, csak nagyokat sétáltam. Szénhidrátot csak reggelire ettem, kevés ebéd, este 6 után semmi!
2010. júl. 23. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
nem kell minden nap ugyan azt enni. ez csak pár ötlet volt. ha húst eszel vacsorára salátával az is jó. a lényeg hogy ne sokat és ne egyél szénhidrátot vacsira.
2010. júl. 23. 18:02
 5/6 anonim válasza:
Az a lényeg h egy nap sokszor egyél keveset... Eheted ugyan azt amit eddig csak keveset...:)
2010. júl. 23. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:

figyu a lényeg az h ne zabáld tele magad

nyugodtan ehetsz mellé krumplit, kenyeret avgy akármit amit csinálnak otthon csak tarsd a mértéket és a sporot és meglesz az eredménye

ha mondjuk fehér kenyeret vesztek akkor egyél egy szeletet ennyi, én is ezt csinálom, és sikeresn haladok

gondolom azért tejet szoktatok venni meg néha gyümi-zöldség, joghurt egyél ezt vacsira kombináld keverd, én is kevés pénzből oldom meg, nincs rá keresetem, de pl egy fej saláta 100 ft 1 tojás 25 ft, szal salátás, tojásos vacsora jó az, hozzá esetleg egy két szem pari vagy paprika és megvana tökéletese vacsora

vagy pl pohár tej

2010. júl. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!