Zaklatni fogják a családom. Mit tehetek?
A férjemnek van egy Kft.-je, elvállalt egy munkát, de a tulajdonosnak nem tetszett ahogyan megcsinálta.(Többször is megcsinálta, sehogy sem volt jó.)Mikor legutoljára csinálta, már a tulajdonos hozott mintát, és anyagot, kérte, hogy ezek szerint készítse el. A férjem elkészítette pontosan olyan lett mint a minta, de az mégsem volt jó a tulajnak, így elvitte egy másik szakemberhez, és követeli, hogy a férjem fizesse ki majd a másik szakembert. ( Konkurencia, így akármennyit mondhat és lehet, hogy el sem végzi majd a munkát, csak megegyeztek.)
A tulaj egy kigyúrt, kopasz agresszív ember.
A férjem azt mondta kifizeti, csak nehogy zaklassanak minket, ma is itt ordibált...
Szerintetek jogos ez??
Attól félek, hogy épp az ellenkezője fog történni ha fizet.
Egyenlőre azt tanácsoltam neki, hogy kérjen számlát és annak ellenében fizessen csak.
Mit javasoltok?
Oké, ezt én is gondoltam, sőt én már hívtam volna a rendőrséget is, de a párom nem akarja.
Olyan tippekre lenne szükségem, hogy mit lehetne tenni, hogy szálljon le rólunk. Állítólag alvilági fazon...
Felvettem az is, hogy írok munkadíj számlát neki, mert végül is a munka el lett végezve ( többször is ).
A párom mindenképpen ki akarja fizetni, mert kisvárosban élünk és nem akar állandóan találkozni vele, meg a haverjaival....
De szerintem sem szabadna engednie nekik.
17:30- nak.
Na ez az! Semmi garancia nincs.
Csak akkor tudjátok érvényesíteni a követelést bíróságon, ha a párod cége állított ki számlát.
Ezt követően fizetési meghagyás, és ha ellentmondott, tehát per lett belőle, a hibás teljesítést neki kell biztonyítania.
Mindenképp kérjétek ügyvéd segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!