Meddíg fognak napi 20-szor hívni-zaklatni? Egy banki tartozás miatt kiadta a bank egy külsős behajtó cégnek a hitelemet, mert felmondták.
Igen, mindenkivel csinálják, sőt még ennél többet is megtesznek, megtehetnek.
Mielőtt azt gondolnád, a bankot védem, jelzem, nem erről van szó, csak szeretném veled megértetni az okot.
A bank nem állami vállalat, ezért nincs "szociális érzékenysége" se.
Ugyanolyan magánemberek a tulajdonosai, mint bármelyik másik vállalatnak ( csak ők persze multimilliárdosok). A bank nyeresége abból származik, hogy a betétesek pénzét begyűjtik, erre kamatot ígérnek, majd ezt a pénzt kölcsön adják pl neked, meg másoknak, akik aztán valamivel több kamatot fizetnek rá, mint a betéti kamat. Ha sokan nem fizetik vissza a hiteleiket, akkor gyakorlatilag a betétesek pénzét nyelik le, (meg a bank nyereségét), ezért aztán nem csoda, hogy a bank minden eszközt megragad, hogy a kölcsönbe adott pénzt bármi áron visszakapja.
Vedd fel és perelj.
Én a tigáznak tartozom 32e ft-tal,és felhívott érte a nő,máskor 3-4 havival is elmaradtam 70 ezer környékén,akkor meg rám se bagóztak.ja és szeptember 30.-i számla,még 1 hónapja sem tartozok.
Más!Provident volt a nevemen,visszafizettem időben,a nő 2 havonta szinte sír,hogy vegyek fel,csak 30 ezer forintot,LAKÁSFELÚJÍTÁSA!30 ezret.10ért kellene tankolnom,hogy eljussak az első nagyobb városba,aholmindent be tudok szerezni 1 helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!