Dietetikushoz hogy lehet eljutni? Az magánrendelés, vagy támogat ilyet a TB?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 10:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem a TB csak akkor támogatja, ha már valami kóros elváltozás van. Ha csak simán szeretnél fogyni 10 kilót, akkor valószínűleg nem. De kérdezd meg a háziorvosodat.
2/6 A kérdező kommentje:
Az nem elég konkrét, hogyha nem fogyok legalább 10 vagy inkább 15 kilót, akkor idővel újra kés alá kerül a térdem (orvos mondta)? És a magánrendelés kb. milyen árban van? Az a baj, hogy nincs olyan háziorovosom, akivel normális kapcsolatom lenne, mert nem járok orvoshoz. Mióta pesten lakom, csak dísznek bejelentkeztem egy rendelőbe, de talán egyszer voltam ott.
2011. szept. 19. 10:58
3/6 anonim válasza:
A magánút néhány ezer forint lehet alkalmanként. Ha nincs komolyabb probléma, nem kell sokat találkoznotok. Beszélgettek kicsit, ennek alapján kapsz egy étrendet, esetleg egyszer-egyszer visszamész.
Egyébként szerencsés vagy, ha nem is ismered az orvosodat. Talán most elnézhetnél hozzá. Ő biztosan pontosabb tájékoztatást ad.
4/6 anonim válasza:
Senki nem jár orvoshoz ismerkedési és kapcsolatépítési céllal. Akkor járunk, amikor szükséges, és neked most szükséges.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem azért ez bizalmi kérdés, vidéken régen is csak olyan orvoshoz mentem, akit ismertem. Itt pesten az orvosok telibeszarják egy ismeretlen ember problémáit tapasztalatom szerint.
2011. szept. 19. 11:34
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!