Mit tegyek, ha a családom nem támogat?
Jó lenne tudni, hogy 10 éves vagy, vagy 20.
Amúgy tény, hogy színészként nehéz olyan állást találni, amiből meg is lehet élni, a színészek 99%-a névtelenül tengeti az életét, elhivatottságból csinálják a szakmát. Szerintem először szerezz valami szakmát, akár egy fősulit is elvégezhetsz, és ha még mindig szeretnél színész lenni, akkor jelentkezz a Színművészetire, és majd elválik.
De semmi nem érdekel, ami nem színészet. Tényleg semmi. És nem tudom elképzelni, hogy beüljek egy iskolába száraz anyagot tanulni, aztán életem végéig ugyanazt a monoton dolgot végezzem reggel 8tól délután 4ig. A színház világa olyan változatos, csodálatos, mozgalmas... az való nekem.
Rengeteg színész ismerősöm van itt a helyi színháznál, őket sem ismeri senki, csak azok az itteni lakosok, akik színházba járnak, mégis, ők a példaképeim. Nem a következő Eszenyi Enikő vagy Oszvald Marika akarok lenni...
És amúgy egy érettségid van? Szerintem mindenképpen jó lenne először egy olyan végzettség, amivel elmehetsz bármikor dolgozni, és utána felvételizz a színibe. Mire ott végzel, addig is kell élni valamiből. Kérdezd meg a színész ismerőseidet, mikor kezdtek el a színészetből "megélni", és hogy addig miből éltek. Lesznek érdekes válaszok. :)
Amúgy hajrá, meg minden, csak ne tegyél fel mindent egy lapra. A szüleid is ettől félnek, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!