Van rá esély, hogy eggyel több félévet támogat az állam?
Sziasztok! Egy félévet még 2007-ben elhasználtam az egyik főiskolán, aztán átmentem egy másik főiskolára, ahová azóta is járok és már csak egy félévem van hátra a diplomához. Eddig 8 félévet jártam ide. Ez összesen 9, tehát elvileg a következő már fizetős. Az én ETR felületemen viszont én nem látom bejegyezve azt az 1 félévet a másik iskolában. Ott Neptun volt. A féléveknél az itteni 8. félévem mellé az van írva, hogy "államilag támogatott a képzési időn felül". Viszont elvileg ha figyelembe vennék a másik iskolában eltöltött 1 félévet, akkor már a 7. félév mellett is ennek kellene lennie, mivel 2 plusz félévet támogat az állam. Nem akarom megkérdezni a sulit, nehogy felhívjam erre a figyelmüket. Kérdésem tehát: lehetséges, hogy elnézik a dolgot, és még egy félév támogatást kapok? Előfordult már ilyen korábban? Hogy deríthetném ki?
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!