Milyen az, hogy a tanár azt mondja, hogy azért nem javítja ki a dolgozatainkat 2-3 hónapja már, mert neki családja van? Én is mondhatom neki hogy azért nem tanulok mert családom van?
Nekünk is van ilyen tanárunk, bár ő nem fogja semmire, egyszerűen fél évekig nem javítja ki a dolgozatokat. (Van is kb. 2 db jegyünk egy évben..)
De szerintem örüljetek neki, mert így nem kell kérnetek a jegyet, ha több mint 2 hétig nem osztja ki. :D (Legalábbis nálunk ez így működik.)
meglehet érteni a tanárokat is.
neki sokkal több munkát jelent kijavítani 6 osztály dolgozatát,mint neked tanulni rá.
Akkor legyen főállású családanya vagy -apa, takarodjon az iskolából. Nagyon sok tanárnak nincs munkahelye, ha ilyen lusta, ne vegye el a helyet mástól.
A fenntartónak egy névtelen levél? Aminek ugyan nem vagyok híve, de aki lusta az bosszúálló is.
Nálunk anno ez két hét volt, de nem ajánlom, hogy reklamálj. Felhúzza magát és azt mondja, hogy na akkor holnap megíratja veled újra az egészet, utána meg kérdés nélkül ráírja majd az egyest.
Egyetemen ennél pedig csak szebb pillanatok lesznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!