Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történne a testemmel ha...

Mi történne a testemmel ha ezt megcsinálnám?

Figyelt kérdés
Ha 20 napon keresztül gyalogolok különféle terepeken,minden nap 20-30km-t,meg fog látszódni rajtam?Ez egy túra lenne.
2012. máj. 29. 00:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

El Caminora készülsz?:)

vagy csak az országot akarod bejárni

2012. máj. 29. 13:06
 12/17 hollófernyiges ***** válasza:

"Élelem az nem sok lesz,csak amit találok"

És ezt most hogy? Lopsz a földekről? Vagy vadmálnán akarsz élni? Mert így tuti nem fogod bírni a napi 20 km-t.

2012. máj. 29. 13:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Az országot fentről lefelé a térképen,az 420 km.Meleg kaja talán lehet a vacsora,de napközben az ember biztos nem eszik sokat,az erdőben biztos akadnak valami bogyók:)3km után is elfáradok jelenleg,de ha más meg tudta csinálni,akkor talán nekem is sikerül.Lesz egy társam innen az oldalról,majd ő húz magával.Persze ha nagyon bedagadna a lábam,vagy egészségügyileg valami gáz lesz,akkor rögtön befejezem.
2012. máj. 29. 17:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de te nem vagy százas.. Honnan tudod, hogy melyik bogyó ehető, és melyik nem? Ha egyáltalán találsz valamit. Már az első napot nem bírnátok ki, és az erdőben ki fog titeket összekaparni a földről? Honnan tudod, hogy a gyk-s társad húzna maga után, ha ő jobban bírná? Szerintem az éhségtől félájultan az erdő közepén kifáradva nem téged fog pátyolgatni. Én 10-12 évesen voltam pár 20 km-es túrán de én viszonylag edzett voltam, mégis nagyon elfáradtam és elég sokat ettem és ittam közben.
2012. máj. 29. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Lol 35 km 8-10 óra ?

Nem tudom mit csinálsz akkor, de nekem 3-4 óra között van valahol :D

2012. máj. 29. 21:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Már bocsi,de nem az erdőbéli bogyokón van itt a hangsúly,meg a kaján,nem is erről tettem fel kérdést.Maga az alapszitun,hogy kíváncsi vagyok,hogy testileg hogy fogom bírni az egészet,vagy nem-e dagad be a lábam,meg hasonló baromságok.Ha ennyire negatívan állnék hozzá mindenhez,akkor jobb ha ki se mozdulok a lakásból.Plusz jó hogy nem azt írod,hogy a másik tag ki fog nyírni például mondjuk egy erdőben,mert ilyen világot élünk.
2012. máj. 30. 00:37
 17/17 hollófernyiges ***** válasza:

(normál, hosszú távon fenntartható túratempó 4 km/óra, lehet hogy az előző praktizáló maratoni futó, de kötve hiszem hogy egymás után húsz napon is le tudná futni)

Szóval a 420km nem egyszerű és alaposan meg kell tervezni. Nemcsak olyan alapdolgokat hogy közben rendesen egyél, de hogy hol alszol, van-e jól bejáratott vastag talpú túrabakancsod (kéktúrázom, a fő problémám nem a fáradtság szokott lenni, hanem hogy szétmegy a talpam, pláne ha aszfalton kell menni), honnan szerzel vizet (meleg nyári napon 3 litert is megiszom és a falusi kék közkutak már nem mindenütt működnek), gondolom a húsz nap alatt fürdeni is kéne, szóval előzőleg mindenképp tegyél edzőtúrákat hogy ezek a gyakorlati problémák előbb kibukjanak.

2012. máj. 30. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!