Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak a testemmel?

Mit csináljak a testemmel?

Figyelt kérdés
olyan 1- 1.5 év alatt sikerült lefogynom 22 kg-t éheztetéssel. 172.5 cm vagyok és 59kg voltam (ami pont tökéletesnek találtam.) de aztán iskolaváltás volt/ ami persze stressz/ meg egy lelki trauma ami majdnem depresszióba fajult, és híztam most vagyok 72-73 kg. Most neki szeretnék állni fogyni mert utálom a testem és ez a kedvemet is elrontja és képtelen vagyok másra figyelni. Hogyan álljak neki? (most sikerült annyi akaraterőt összegyűjteni, hogy neki is álljak !) köszönöm ! 16.lány
2011. aug. 22. 07:42
 1/2 anonim ***** válasza:

elsőnek is felejsd el az éhezést, nem erről szól, főleg ilyen fiatalaon egy életre tönkrevágod a szervezeted egy fejlődőd(de még egy 50 éves) ember se éhezzen, ilyen marhaságot!!

6-8 kilotól ha megszabadulsz pont jó leszel

elsőnek is elhagyod a reggeliből a péksütiket, fehérlisztes cuccokat, helyette veszel teljes kiőrlésű kenyeret eszel hozzá csirke/pulykamellsonkát/párizsit, főtt tojást, sovány sajtokat(mozzarella, tolnai, orda, sole stb), körözött, fűszer, zöldségkrémek és eszel hozzá zöldséget (szendvics-suliba is tudod majd vinni) vagy a sima natur zabpehely+tej/joghurt

tízórai, uzsonnára nincs keksz, meg cukros joghurtok, csokik, hanem idénygyümölcs(nyári alma, barack, szilva, dinnye stb), vagy joghurt (ha nagyon éhes vagy pár db korpás kekszet ehetsz hozzá)

ebéded normálisan eszel(normál adag) főleg nyári zöldséglevesek, nyári főzelékek-tök, spenót, sóska, töltött/rakott zöldségek, ezeket nagyon sok féleképpen leht variálni, pl cukkinibe töltesz darálthúst, vagy különféle zöldségeket, túrót, halat stb, párolt/nyers zöldségek, főtt krumpli/rizs, halak, sovány husok grillezve/párolva/fóliába sütve stb, főtt tojás, lecsó, rakott karfiol, tök, paradicsomos húsgombóc(ne a cukrozd hanem fűszerekkel ízesísd(bazsalikom, oregánó) nagyon finom lesz így, 2-3 db kisebb főtt krumplit ehetsz hozzá, fűszeres paradicsomleves szintén nagyon finom

vacsorára egyél túrót zöldségekkel, vagy 1 doboz kefír/joghurt, ha maradt az ebédről hús/hal nyugodtan eheted, zöldségeket szint úgy, főtt tojás, sovány mozzarella salátának, paradicsomsaláta fűszeresen, alma, dinnye, barack, szilva

igyál mellette ásványviet/csapvizet, teákat-cukor nélkül, tejet, ha nagyon uncsinak tűnik a víz és már úgy gondolod hogy feladnád, akkor van deit, apenta duo ezek nem hízlalnak, vagy otthon készítesz gyümölcsturmixod/levet, vagy joghurt+idénygyümölcs azt ha lefagyasztod fagyinak jó lesz

mozogjál mellette és eléred a célod

2011. aug. 22. 08:49
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm, nagyon hasznos volt !
2011. aug. 22. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!