Több, mint 10kilót fogytam. Nem tudok megbarátkozni testemmel, nem érzem magam szebbnek, sőőt. Mit csináljak? Visszahízni nem akarok. Nem tudom hogy fogadjam el magam.
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 01:58
1/12 anonim válasza:
Próbálj izmokat is magadra (mértékkel persze), az csodákat művel.
2/12 anonim válasza:
Sportolas. Napi LEGALABB 30 perc futas.
Ezen kivul pszichologus, az enkep javitasaert.
3/12 anonim válasza:
sportolj. Adj magadnak valami formát.
4/12 anonim válasza:
Szerintem adj magadnak időt. Idő kell ahhoz, hogy az ember lélekben is vékonyabb legyen azzal a 10kg-vel, ne csak a teste.
5/12 anonim válasza:
Szerintem a várakozás meg a reménykedés itt nem segít. Az önbizalom nem attól függ, hogy néz ki valaki. Olvass önismereti könyveket, pl. Feldmár nagyon jó. Ha ezek nem segítenek és még mindig gondot okoz a tested elfogadása, tényleg csak a pszichológus marad.
6/12 A kérdező kommentje:
testemmel semmi bajom.elég jó az alakom.nem akarok azon változtatni.sportolok.
csak fejemben kéne s ehhez szeretnék ötleteket.
köszönöm eddigi válaszokat. :)
2011. okt. 9. 15:30
7/12 anonim válasza:
Hogy sikerült ilyen szép eredményt elérned? :)
8/12 anonim válasza:
megelégedni magunkkal? szerintem hülyeség, túl sok szellemi munka, ha valakinek tudatosan kell figyelnie rá, hogy elfogadja magát. és erre a pár évtizedre amit élve töltünk, minek?
9/12 A kérdező kommentje:
háááát,kevesebbet eszek jóval :) mindent ugyanúgy megeszek,nincs speciális diétám :) kenyeret,tészta-féléket nem igazán eszek,hetente egyszer körülbelül. :) amúgy főleg salátákat,csirkemellet s esetleg levest fogyasztok. :) természetesen becsúszik néha a rántott hús is vagy akár a pörkölt is. :D de mértékkel. :)
2011. okt. 19. 10:41
10/12 anonim válasza:
akkor te úgy eszel mint én iszom?
mértékkel és tartózkodással.. mérték a veder, tartózkodás az asztal alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!