Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek a testemmel?

Mihez kezdjek a testemmel?

Figyelt kérdés

16/L vagyok, és apám erős testalkatát és kitartását örököltem.(ő is, és anyukám is atléták voltak)

Széles csípő, széles váll és hatalmas hát, de szép derekam van. Erős a csontozatom, és ha edzek, akkor nem fogyok, hanem erősödöm, izmosodom. Nagyon nehezen fogyok. Napi 1400kcalnál nem eszem többet, és mégis 75 kiló vagyok, 176cmrel. Fogalmam sincs mihez kezdjek az alkatommal.

Mindig is a gyenge, vékony alkat vonzott, de egyszerűen elegem van magamból. Néha be is szóltak, az osztályból a hátam miatt, vissza is pofáztam nekik hogy nem érdekel, nekik nincs ilyen, há, nekem meg van és kész:D

De a valóságban kib@szott sz@rul esik, ezeken szoktam rágódni egy darabig.

Most az a kérdés, hogy a nyáron próbálkozzak a fogyással, vagy kiizmosítsam magam?

kérek tanácsokat,tippeket!

köszike!:)

2009. jún. 24. 20:17
 1/4 anonim válasza:
Szerintem a 176cm-edhez a 75kg nem is vészes (a testtömegindexed alapján normális vagy), hisz amint mondtad erős a csontozatod. Nem kell fogyóznod, úgy vagy jó ahogy vagy. Fogadd el magad, a pasid így fog szeretni, és ne foglalkozz mások véleményével, örülj, hogy simán meg tudnád magad védeni. Sokan vágynak olyan testre, mint a tiéd.:)
2009. jún. 24. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
hát, ha valóban izmos vagy, márpedig az, akkor az a sok b.zi két év múlva rohadtul fog irigyelni a testalkatod miatt. még fejlődni fogsz, és sztem bomba alkatod lesz. vigyázz,h ne hízzál tovább, de ne izmosítsd magad, legalábbis ne túlzottan. sztem menj el egy edzőterembe, és mond el a gondodat egy edzőnek. segíteni fog, tuti, hogy milyen gyakorlatokat csinálj.
2009. jún. 24. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Hűűű, mit nem adnék az alkatodért... :)

Szerintem egyszerűen örülj neki, és dobj rá pár lapáttal! Igenis hangsúlyozd hogy szép széles, izmos a hátad! A nők többsége megfojtana egy kanál vízben ezért, szóval próbálj ürölni neki :)

2009. jún. 24. 22:40
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. jún. 25. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!