Mihez kezdjek a testemmel?
16/L vagyok, és apám erős testalkatát és kitartását örököltem.(ő is, és anyukám is atléták voltak)
Széles csípő, széles váll és hatalmas hát, de szép derekam van. Erős a csontozatom, és ha edzek, akkor nem fogyok, hanem erősödöm, izmosodom. Nagyon nehezen fogyok. Napi 1400kcalnál nem eszem többet, és mégis 75 kiló vagyok, 176cmrel. Fogalmam sincs mihez kezdjek az alkatommal.
Mindig is a gyenge, vékony alkat vonzott, de egyszerűen elegem van magamból. Néha be is szóltak, az osztályból a hátam miatt, vissza is pofáztam nekik hogy nem érdekel, nekik nincs ilyen, há, nekem meg van és kész:D
De a valóságban kib@szott sz@rul esik, ezeken szoktam rágódni egy darabig.
Most az a kérdés, hogy a nyáron próbálkozzak a fogyással, vagy kiizmosítsam magam?
kérek tanácsokat,tippeket!
köszike!:)
Hűűű, mit nem adnék az alkatodért... :)
Szerintem egyszerűen örülj neki, és dobj rá pár lapáttal! Igenis hangsúlyozd hogy szép széles, izmos a hátad! A nők többsége megfojtana egy kanál vízben ezért, szóval próbálj ürölni neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!