Az lenne a problémám, hogy mint a legtöbb ember én sem vagyok megelégedve a testemmel. Mit tegyek?!
csatlakoznék az 1. válaszolóhoz!
ugyanebben a cipőben járok!
64 kg vagyok és 10 kilót biztosan szeretnék fogyni, DE nem önsanyargató módon teszem ezt. nagyétkű vagyok és az első 2 napban igen rosszul esett, hogy éhen maradtam egy kicsit, de mára már... ez természetesnek számít!
mivel futni, biciklizni nem igazán tudok elmenni, testnevelés órán én többször annyit csinálok meg mint amit kellene. :) mióta elkezdtem, én teljesen más lettem, a stílusom, hajam, mindenem megváltozott, és jobb! jobb így, mert a legjobb úton haladok a siker felé. egyre jobban megelégszem magammal, és nem csalódok már annyit magamban:)
Kérdező, rögtön 20 kiló? azt sem tudod hogy néznél ki 55 kilósan! viccesek az ilyen "célok". komolyan, néha mintha a mérlegeteknek akarnátok megfelelni.
mindegy, a hasznos infókat leírták, szerintem meg meg kell tanulni elfogadni magunkat, mert jöhet még úgy, hogy 50 kilósan is nagynak találod majd a hasad, szimpatikusabb lesz a 40 kiló, aztán a 20, aztán egy koporsó.
ha nekünk nincs is ilyen, de ez természetes dolog egy ember életében. csak végig kell nézni a fórum fogyókúra részlegén.
a gond talán az, hogy a Te hibádból és tapasztalatodból senki sem fog tanulni, rajtad kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!